گیاه پالم روغنی دو نوع روغن مختلف ( روغن پالم و روغن هسته پالم ) در یک نسبت حدود ۵ / ۸ :۱ تولید می کند. روغن پالم در حال حاضر در مقادیر بیش از هر روغن چرب دیگری تولید میشود و حتی روغن غالب در میان روغنهای مصرفی معامله شده است. عمدتا در مالزی و اندونزی رشد کرده و از این کشورها تقریبا به تمام نقاط مصرف کننده روغن و به ویژه چین، ۲۷-EU (۴ / ۹ میلیون تن) و شبه قاره هند صادر می شود.
واردات آن به ایالات متحده آمریکا ده میلیون تن است ، اما در سالهای اخیر افزایش یافته است و تلاش برای کاهش سطح اسیدهای ترانس در چربیهای فرآیند شده انجام شده است.
تولید در هکتار گیاه پالم روغنی از هر دانه روغنی دیگری بیشتر است.
روغن خام پالم تصفیه شده و به صورت پالم اولئین و پالم استئارین جزء به جزء شده صادر می شود.
این روغن پالم قرمز در زیر ۱۵۰ درجه سانتی گراد بوگیری می شود. به طوری که حدود ۸۰ درصد از کاروتن های اصلی آن حفظ می شود و یک منبع غذایی محسوب می شود که از ترکیبات مهم مورد نیاز برای مبارزه با کوری استفاده میشود. بتاکاروتن پیش ساز بیولوژیک ویتامین A است.
روغن پالم گیاه پالم روغنی به طور کلی ارزان ترین روغن مصرفی است و به طور کامل بدون تغییر ژنتیکی و استخراج با حلال است .
صادرات عمده از مالزى اولئین پالم RBD (تصفیه شده، رنگبری شده و بوگیری شده است و ممکن است لازم باشد تا بررسی شود که روغن استفاده شده روغن پالم یا اولئین پالم است.
توجه :
دامنه استفاده از روغن پالم از طریق جزء به جزء کردن آن گسترش یافته است. در ساده ترین شکل آن، اولئین، استئارین و بخشهای متوسط هستند
اما این روند بهبود یافته است و به زیر بخشهای مختلف با ارزش پدی ۷۲-۱۷ در مقایسه با مقدار ۵۳-۵۱ برای روغن پالم تبدیل شده است.
پالم اولئین (با عدد یدی ۵۹-۵۶) عمدتأ یک روغن مخصوص سرخ کردنی پالم استئارین (با عدد یدی ۴۲-۴۰) به عنوان یک استوک سخت و بخش متوسط پالم (طیف وسیعی از عدد یدی بین ۳۲ و ۴۷) است که در چربیهای قنادی استفاده میشود.
روغن پالم شامل مقادیر تقریبا مساوی از اسیدهای اشباع و غیراشباع است . بسته به وجود داشتن یا نداشتن اسید پالمیتیک، تری گلیسرولهای روغن پالم ۵۴-۴۸ اتم کربن دارند .
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر مواد شیمیایی غذایی مثل شیرین کننده ها مصنوعی ( آسپارتام، سوکرالوز، سوربیتول ) و.... می توانید به سایت جهان شیمی مراجعه کنید.
ترند های زیورآلات زنانه در سال ۲۰۲۰ شامل طرحهای بزرگ، رنگی و فلشبکی به گذشتههای دور است. از گوشوارههای حلقهای بزرگ گرفته تا سینهریزهای یقهای و نگین دار. برای آشنایی با جدیدترین مدل طلا در سال ۲۰۲۰ تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
۱- ترند های زیورآلات زنانه در سال ۲۰۲۰ : گوشوارههای تکی / نامتقارن
این روزها، طراحی گوشواره طلا به سمت بزرگتر و تک شدن پیش میرود؛ از یک گوشواره قطرهای ساده و ظریف گرفته تا طرحهای هندسی و مدلهایی که همچون مجسمههای هنری هستند.
مد نامتقارن که در سالهای اخیر شاهد آن هستیم و در ۲۰۲۰ نیز همچنان موردتوجه برندهای تولیدکنندهی زیورآلات است را میتوان با استایلهای متنوعی ست کرد. اما تنها مسالهای که هنگام استفاده از مد نامتقارن حتما باید مورد توجه قرار دهید، تناسب اکسسوری با لباسهایتان است.
2- ترند های زیورآلات زنانه در سال ۲۰۲۰ : گردنبندهای ضخیم زنجیرهای
افراد بزرگ و مطرح در صنعت طلا و جواهر ، سال ۲۰۲۰ را سال زنجیر پیشبینی کردهاند. البته همه ما میدانیم که گردنبندهای زنجیری یا به قول معروف کارتیه مدتهاست که کانون توجه قرار گرفتهاند. اما امسال به معنای واقعی این مد رو به رشد است. این سبک جواهرات بیشترین تأثیر را وقتی میگذارند که به صورت تک استفاده میشوند. به این خاطر میتوانند در عین سادگی بسیار جذاب هم باشند. گردنبندهای زنجیری یکی از پرکاربردترین گردنبندها هستند که به راحتی با هر نوع یقهای و همچنین در هر زمانی از شبانه روز میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
3- ترند های زیورآلات زنانه در سال ۲۰۲۰ : جواهرات رنگارنگ
تمام فصلها بیانگر رنگی خاص و زیبا هستند و این موضوع باید در اکسسوری شما نیز منعکس شود. اگر به دنبال اضافه کردن کمی رنگ و لعاب به ظاهرتان هستید، بهتر است از جواهرات شروع کنید. اخیرا چسباندن رنگهای متنوع به قطعات طلا و نقره هیاهو و سروصدای زیادی ایجاد کرده است. مجموعهای از سنگهای قیمتی با رنگهای عجیب و متنوع روی انواع مختلفی از جواهرات قرار گرفته است. همچنین، آبنباتهای رنگیِ روشنِ پلاستیکی و یا برنجی برای طراحی گوشواره و گردنبند طرفداران زیادی پیدا کردهاند.
4- ترند های زیورآلات زنانه در سال ۲۰۲۰ : گوشوارههای بزرگ حلقهای
حلقهها در چند فصل گذشته دوباره ظاهر شدهاند، اما در سال ۲۰۲۰ شاهد سبکی متفاوتتر با سایزهای بزرگتر هستیم. این اکسسوریهای بزرگ که به صورت حلقههایی کلاسیک و یا مدلهای متنوع رنگی هستند، میتوانند با هر لباسی خوب جلوه کنند. در حالی که شکل دایرهای آن مورد پسندتر است ولی بسیاری از طراحیهای دیگر مانند بیضی، مثلثی و سایر اشکال هندسی نیز مشاهده میشود.
شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دانشنامه طلا و هم چنین خرید طلا کم اجرت به سایت فروشگاه آنلاین طلا و جواهر کیش طلا مراجعه کنید و تتها با چند کلیک محصول مورد نظر خود را خریداری نمایید.
بهبود دهنده نان در مخلوط هایی که دارای تمام یا بیشتر مواد زیر باشد، بکار میرود:
در بهبود دهنده آرد، غذای مخمر، چربیها، امولیسفایرها، آنزیمها، آرد سویا، آرد پرکننده و احتمالاً پروپیونات کلسیم.
نسبت مخلوط های ذکر شده بستگی به هدف و منظور مورد نظر دارد. بهبود دهنده های نان را به میزان ۱ تا ۲٪ وزن آرد مصرفی، بکار می برند.
بهبود دهنده نان که در نان سفید بکار برده می شود عبارتند از:
برومات پتاسیم ، اسید آسکوربیک و بعضی مواقع و سیستئین و آزودی کاربون آمید، که برای بسط گلوتن می باشد.
اگر چه واکنش مردم در مقابل بکار بردن افزودنیها سبب شده که تقریباً آزودی کاربون آمیدوسیستئین و مقدار زیادی برومات پتاسیم از فرمولاسیون بهبود دهنده های اخیر نان حذف شود.
بهبود دهنده نان دارای سولفات کلسیم و سولفات آمونیوم به عنوان غذای مخمر میباشد و چربی جامد می بایست به طور مطلوب پراکنده و پخش شود، احتمالاً یک آنزیم اولیه از قبیل آرد مالت یا آمیلاز قارچی، به علاوه مقداری آرد حجم دهنده به مقدار مناسب، به خمیر برای ساخت اضافه میشود.
BREAD FLAVOUR طعم دهنده نان ( بهبود دهنده نان )
در کنار عوامل طعم دهنده بدیهی از قبیل نمک یا شکر، طعم نان دو منشاء اصلی دارد؛ فرمانتاسیون مخمر و واکنشهای کاراملیزاسیون که در پوسته نان انجام میگیرد.
فرمانتاسیون نسبتاً بیشتر مسجل است، اگر چه یک کارشناس، نانی که از خمیری بازمان فرمانتاسیون طولانی پخته شده است، از نانی که از خمیری با زمان فرمانتاسیون کوتاه پخته شده است، به راحتی تشخیص میدهد.
ترکیبات معطر که در طی زمان فرمانتاسیون تولید می شود اسیدهای آلی، و الکل ها هستند، اگر چه در طی پخت واکنشهایی بین این ترکیبات در این حین انجام می شود.
در طی پخت مقدار قند در خمیر کاهش مییابد و اسید آمینه آزاد در اثر واکنش میلارد بواسطه مخمر ایجاد می شود که منجر به رنگ قهوه ای می شود.
در این واکنش طعم مضاعف به دلیل ترکیبات کربونیل ایجاد میگردد که به نان ویژگیهای طعم خودش را میبخشد. افزودن مواد طعم دهنده به نان طبق آئیننامه نان و آرد انگلستان ۱۹۸۴ ممنوع نمیباشد، ولی اشکال بر روی پذیرفتن برچسب نشاندهنده افزودن افزودنیها میباشد.
طعم دهنده های مجاز نان در امریکا ادویه ها، ادویه های روغنی و عصاره ادویه ها میباشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مواد غذایی مصل شیرین کننده های مصنوعی ( آسپارتام و...) سیترات ها ( سیترات سدیم) ، کربنات ها (کربنات پتاسیم) و.... می توانید به سایت جهان شیمی مراجعه کنید
نمادها و سمبلهای فراوان موجود در جهان، به ادیان مختلف و فرهنگهای گوناگون مربوط میشوند.
در ورای هر کدام از این نمادها، اندیشه و مفهومی کلیدی نهفته است که مورد توجه گروه یا تیپ های شخصیتی مختلف با دیدگاههای متنوع قرار میگیرد. علاوه بر زیبایی و جذابیت در طراحی جواهرات و اکسسوری، برخی افراد ممکن است تنها به دلیل انتقال احساس یا مفهوم خاصی که در یک نماد نهفته است، اقدام به خرید آن برای خود یا عزیزانشان کنند. پروانه یکی از زیباترین جلوههای طبیعت است که در طراحی و ساخت جواهرات نمود فراوان دارد. حتما شما هم انواع مختلفی از زیورآلات و اکسسوری را دیدهاید که این نماد زیبا را همراه داشتهاند. اما آیا تا به حال از خود پرسیدهاید که پروانه نماد چیست؟
معنی نماد پروانه
میتوان گفت که مهمترین تعریف از مجموعهی تعاریف نماد پروانه «تغییر» است. زمانی که یک کرم ابریشم یا لارو وارد چرخهی طبیعی زندگی خود میشود، امیدوارانه شروع به تنیدن تارهایی در اطراف خود میکند و پیلهای گرد خویش میبافد. با گذر زمان، او پیله را میشکافد و به پروانهای با زیبایی سحرآمیز تبدیل میشود. از همین روی پروانه را نماد گذر از موانع و مشکلات و تلخیهای زندگی و ساختن یک دنیای جدید میدانند. گویی کسی که این نماد زیبا را همراه دارد، تلاش کرده یا در صدد این است که محیط پیرامون خود را برای یک زندگی بهتر تغییر دهد.
نماد پروانه در اندیشهی ایرانی
در فرهنگ و اندیشهی ایران زمین، پروانه نشانهی مهر و دوستی و جانسپاری و نماد کامل عشق و فداکاری است. حتما تمثیل شمع و پروانه را بارها شنیدهاید. پروانه عاشقانه و با شیفتگی روزافزون چنان گرد شمع میچرخد تا میسوزد و در پای معشوق -که همان فروغ شمع است- میمیرد و خاکستر میشود. و در این سوختن به هیچ کس شکایت نمیبرد، از کسی پناه نمیخواهد و از هیچ کس یاری نمیپذیرد. پروانه سوختن در راه معشوق را چون جان شیرین گرامی میدارد.
چنان که سعدی علیه الرحمه نیز در گلستان میفرماید:
ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز / کان سوخته را جان شد و آواز نیامد.
مهمترین مفهومی که نماد پروانه با خود دارد همان تغییر و زیبایی است. پروانه به ما یادآور میشود تا خود را پیدا کنیم و بالهایمان را بگشاییم و با حرکت به سمت جلو جایگاه واقعی و زیبای خود را در زندگی بیابیم. اگر شما هم میخواهید شروع جدیدی را در زندگی خود رقم بزنید، میتوانید با گشت و گذاری در باغ پروانههای طلایی گالری پرسته، گوشهای از زیبایی های چشمنواز این نماد را همراه خود داشته باشید. این جواهرات میتوانند برای کسی که به تازگی تغییری مثبت درزندگی خود ایجاد کرده، هدیهای عاشقانه محسوب شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دانشنامه طلا و هم چنین خرید طلا کم اجرت می توانید به سایت فروشگاه آنلاین طلا و جواهر کیش طلا مراجعه کنید و تنها با چند کلیک محصول مورد نظز خود را خریداری کنید.
پراکسید هیدروژن یا آب اکسیژنه (فرمول H2O2) از مواد شیمیایی است که ترکیبی از هیدروژن و آب است. این مایع شفاف به عنوان یک ضد عفونی کننده خفیف عمل می کند و بسته به هدف استفاده از آن، در قدرت های مختلفی تولید می شود: ۳ درصد (مصرف خانگی)، ۶ تا ۱۰ درصد (سفید کننده مو) ، ۳۵ درصد (درجه مواد غذایی) و ۹۰ درصد (صنعتی). اکثر فروشگاه ها محلول ۳ درصد این مایع را به فروش میرسانند.
فواید هیدروژن پراکساید که باید پیش از خرید آب اکسیژنه بدانید
از بین بردن لکه های عرق زیربغل
کسانی که از تعریق بیش از اندازه زیر بغل رنج میبرند معمولا پیراهنهایشان در این ناحیه همیشه لکه دار و خیس است. وجود لکه های عرق برای این افراد همواره آزاردهنده است. اگر میخواهید به طور موثر از شر این لکه ها خلاص شوید میتوانید از آب اکسیژنه استفاده کنید.
تسریع رشد قارچ خوراکی
شاید تاکنون در این خصوص چیزی به گوشتان نخورده و یا حتی با چشم آن را ندیده باشید. اما یکی از فواید آب اکسیژنه کمک به رشد قارچ های خوراکی است. اگر به محفظه رشد و جوانه زدن قارچ های خوراکی چند قطره از این ترکیب را اضافه کنیم انگار که اکسیژن بیشتری به آن ها داده ایم و به جوانه زدن یا سریع در آمدن قارچ ها کمک زیادی کرده ایم
تمیز کردن ماشین ظرفشویی
برای تمیز کردن ماشین ظرفشویی میتوانید از پراکسید هیدروژن استفاده کنید. برای این منظور می توانید پراکسید هیدروژن را مستقیماً درون دستگاه اسپری کنید، بگذارید کمی داخل دستگاه باقی بماند سپس داخل آن را تمیز کنید.
کمک به از بین بردن سفیدک و کپک
آب اکسیژنه ترکیبی بسیار قوی است که میتواند باکتری ها را به خوبی از بین ببرد. این ماده همچنین میتواند باعث از بین رفتن کپک و همچنین سفیدک روی سطوح شود. از فواید آب اکسیژنه میتوانید در تمام سطوح حمام از جمله کاشی ها، کف و حتی سردوش استفاده کنید. شنیده شدن صدای گزگز ملایم حین اسپری کردن آب اکسیژنه به این سطوح نشانه از بین رفتن سفیدک و لکه از آن ها است.
افزایش مدت زمان ماندگاری مواد غذایی
اسپری کردن مقدار کمی آب اکسیژنه به سالاد سبزیجات و سپس برگرداندن آن ها به داخل یخچال میتواند تا چند روز دوام و ماندگاری آن را افزایش بدهد. میوه ها و سبزجیات خوابانده شده در آب اکسیژنه یا شستشو داده شده با این ترکیب میتوانند برای مدت زمان طولانی تری تازه بمانند. اضافه کردن آب اکسیژنه به میوه و سبزجیات هیچ مانعی ندارد به شرط آنکه قبل از خوردن آن ها حتما با آب تمیز شستشو داده شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر مواد شیمیایی مثل سیترات ها (سیترات سدیم) ، کربنات ها ( کربنات پتاسیم ) ، سولفات ها (سولفات مس) ،پرمنگنات پتاسیم و ... می توانید به سایت جهان شیمی مراجعه کنید