ماشین هیوندای النترا (Elantra) از محصولات کمپانی بزرگ و نامدار کره ای یعنی هیوندای است. شاید برای شما جالب باشد، اگر بدانید که نسل اول این خودرو از سال 1990 بهره برداری و به بازارهای جهانی خودرو راه پیدا کرده است. تا به امروز شاهد تولید و عرضه 6 نسل طلایی از هیوندای النترا در سراسر دنیا بوده ایم. تا جایی که ما یادمان میآید، این خودرو از سال 84 وارد ایران شد. آن زمان به النترا نام هیوندای آوانته را داده بودند.
نکته جالب درباره آوانته این است که، نسل سوم ماشین های هیوندای النترا محسوب میشود. ولی در میان خریداران ایرانی با اقبال زیادی مواجه نشد. از سال 2011 روند طراحی و تولید نسل پنجم این خودرو کلید خورد. نام نسل 5 این ماشین MD در نظر گرفته شد.
پس از 2 سال از تولید MD، در سال 2013 شاهد ورود این نسل به کشورمان ایران بودیم. درست یک سال بعد، نسخه فیس لیفت هیوندای النترا نیز در بازار خودروی ایران وارد شد. و به فروش رسید. با ورود این خودروی باکیفیت، نظر بیشتر هموطنان درباره محصولات هیوندای تقویت شد و از این رو برند مشهور هیوندای، طرفداران زیادی تاکنون در کشور دارد.
تیپ فیس لیفت النترا از سال 92 و به واسطه شرکت کرمان موتور توانست در بازارهای ایرانی بدرخشد و به فروش برسد. از آنجایی که قیمت مناسبی داشت و از لحاظ طراحی تفاوت چشمگیری با ماشین های وارداتی دیگر داشت، در همان ابتدا توانست نظر مثبت مشتریان و هواداران هیوندای را به خود جلب کند.
برای مطالعه بیشتر : راهنما خرید خنک کننده روغن موتور
جمع بندی کلی درباره معایب این ماشین
خودرو هیوندای النترا دقیقا از زمانی که به ایران وارد شد، به عنوان یکی از بهترین ماشین های هیوندای توانسته فروش خوبی در بین مردم ایران داشته باشد.
در خوب بودن این ماشین شکی نیست. نه تنها در ایران بلکه در تمام بازارهای جهانی از لحظه تولید اولین نسل تا نسل کنونی فروش خوبی داشته است. فروش بالایی این خودرو مهر تاییدی بر کیفیت کلی ماشین است. با این وجود هر ماشینی تعدادی عیب و ایراد هرچند کوچک دارد. در این مقاله تعدادی از شایعترین مشکلات این خودرو مورد بررسی قرار گرفت. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و توانسته باشیم به دانش شما در این زمینه اضافه کنیم.
قطعات هیوندای النترا را از کجا خریداری کنیم؟
شما می توانید برای خرید و یا کسب اطلاعات بیشتر در مورد لوازم یدکی هیوندای و کیا به فروشگاه مجازی لوازم یدکی خودرو استارپارتس مراجعه کنید.
یکی از پرکاربرد ترین مواد شیمیایی در صنایع غذایی است. بخش عمده آن تولید شده به وسیله صنایع فرآوری میوه مصرف می شود.
از دیگر کاربردهای متداول آن محصولات لبنی و قنادی، محصولات میوه ای فرآوری شده، پر کننده های نانوایی(به عنوان بهبود دهنده نان ) و لعاب ها هستند. کاربرد احتمالی دیگر آن جایگزین چربی است، اما جدیدترین کاربرد آن در پایدارسازی امولسیون ها است.
منابع پکتین
پوست مرکبات و تفاله سیب، مواد اولیه اصلی برای تولید آن هستند. با این وجود تحقیقات زیادی در جهت یافتن مواد اولیه حاوی آن و هم چنین بهبود تکنیک های استخراج آن از مواد اولیه انجام شده است.
در این راستا محققان زیادی آن را از منابع گیاهی مختلف مثل تفاله چغندر قند ، دانه های انگور، ریشه کاسنی ، طبق آفتابگردان، پودر کاکائو، پوست سویا، تفاله هلو، پوست انبه و به، پوست پیاز و سیر، پالپ و پوست سیب زمینی، کیوی و … جداسازی و ویژگی های آن را بررسی کرده اند.
استخراج پکتین
برای استخراج آن ، شبکه آن باید از هم گسیخته شود که این کار ممکن است شامل استخراج با عوامل شلاته کننده کلسیم، قلیای رقیق یا اسید رقیق باشد.
در روش دیگر قطعات پلی ساکاریدی پکتیکی می توانند از طریق آنزیم های تجزیه کننده استخراج شوند.
پکتینهایی که به طور معمول استخراج می شود بیش از ۵۰% واحدهای اسید استری شده دارند و به عنوان پکتین HM (با متیل استر بالا) دسته بندی می شوند. در صد گروه های استری درجه استریفیکاسیون نامیده می شود.
کاربرد پکتین
کاربردهای میوه ای (مرباها- ژله ها – دسرها)، پرکننده ها و روکش های پخت (خوراک های میوه برای کاربردهای نانوایی)، کاربردهای لبنی (نوشیدنی های لبنی اسیدی شده و پروتئینی- ماست ها )، شیرینی سازی (ژله های میوه- ژله های خنثی)، نوشیدنی ها، غذاهای منجمد و اخیراً غذاهای کم کالری به عنوان جایگزین چربی و یا قند از کاربردهای متداول پکتین هستند.
در صنایع داروسازی برای کاهش کلسترول خون و بیماری های معدی-روده ای استفاده می شود.
کاربردهای دیگر آن شامل استفاده در فیلم های خوراکی، جایگزین کاغذ، کف ها و پلاستیسایزرها وغیره می باشد.
برای مطالعه بیشتر :
اسید های الی ( اسید استیک ، اسید سیتریک )
حلقه نامزدی برای انگشتهای کشیده
آنهایی که انگشتان کشیدهای دارند بسیار خوش شانس هستند چون به راحتی میتوانند انگشتر طلا برجسته و جسورانه مانند مدلهای مار که راه خود را به سمت انگشت میکشند، بپوشند و امتحان کنند.
همچنین حلقههایی با سنگهای بزرگ مناسب دستهای کشیدهاند،که همین نکته میتواند بهترین بهانه برای پوشیدن حلقههایی طراحی شده با نگین الماس یا زمرد باشد. این مدل باعث میشود تا فرد احساس غرور و خوشپوشی پیدا کند.
حلقه نامزدی برای انگشتهای کوتاه
برای اینکه انگشتان کوتاه، کشیده به نظر برسند، به دنبال حلقههایی باشید که با سنگهایی کشیده مانند سنگهای بیضی شکل یا برشهایی مانند گلابی طراحی شده باشند. همچنین حلقههایی که دارای رکاب باریک هستند به همراه ناخنهای بلند باعث کشیده دیده شدن انگشت میشوند.
حلقه نامزدی برای انگشتهای پهن
هنگام خرید حلقه بر اساس شکل انگشت های دست ، اگر انگشتان پهنی دارید، سعی کنید از پوشیدن حلقههایی با سنگهای کوچک و باریک خودداری کنید؛ چون در این مدل حلقهها پوست دست از دو طرف حلقه بیش از حد نمایان میشود که منجر به بزرگتر شدن انگشت شما خواهد شد. در عوض به جای آن از حلقههایی با سنگهای گرد بزرگ و یا سبکهای خوشهای که روی یک رکاب متوسط یا ضخیم قرار دارند، استفاده کنید که بسیار هم چشمگیر هستند.
حلقه نامزدی برای انگشتهای باریک
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که انگشتهای باریکی دارید، بهتر است از پوشیدن حلقههایی که برای عریضتر به نظر رسیدن حلقه از سنگهای کوچکی روی رکاب نازک استفاده کردهاند، خودداری کنید.
همچنین حلقههایی که سنگ روی آنها بصورت گلابی شکل یا قطرهای طراحی شده است برای افرادی که انگشتهایی باریک اما کوتاه دارند گزینه خوبی است زیرا باعث کشیده به نظر رسیدن دستهای آنها میشود.
حلقههای نامزدی برای دستهای بزرگ
برعکس افراد قبل، اگر کسانی که دستان بزرگی دارند حلقههای ظریفی بپوشند، انگار یک حلقه اسباب بازی در دست دارند! فراموش نکنید که حلقههای بزرگ و جسورانه مخصوص شما طراحی شدهاند. از پوشیدن این حلقههای زرق و برقدار نترسید، بلکه میتوانید با اعتماد بنفس آنها را بپوشید و همیشه بدرخشید.
حلقههای نامزدی برای دستهای کوچک
کسانی که دستان کوچکی دارند، بهتر است سنگ روی حلقه را متناسب با سایز دست خود انتخاب کنند. بطور مثال حلقههایی که با سنگهای ظریف گرد یا به شکل قلب هستند. همچنین، حلقههای پرنسسی میتوانند برای این افراد گزینه خوبی باشند.
قصد خرید طلا دارید؟
شما می توانید برای اطلاع از قیمت طلا و هم چنین خرید طلا کم اجرت به طلا فروشی اینترنتی کیش طلا مراجعه کنید و تنها با چند کلیک محصول مورد نظر خود را خریداری نمایید
اگر با موارد زیر روبرو هستید احتمال این میرود که ترموستات شما خراب شده یا آسیب دیده است. این علائم شایعترین نشانه های خرابی ترموستات و لزوم تعمیر یا خرید ترموستات مخصوا ترموستات آب هیوندای و کیا جدید است.
برای مطالعه بیشتر : واترپمپ آوانته
1. افزایش دمای موتور
اولین و به طور بالقوه نگران کننده ترین علامت خرابی ترموستات ماشین، افزایش دمای آب طی 15 دقیقه ابتدای روشن بودن موتور است. این علامت اغلب اولین نشانه عدم عملکرد صحیح ترموستات است.
2. تغییرات دمایی نامنظم
نوسانات دمای نامنظم موتور همچنین می تواند باعث ایجاد کاهش و یا افزایش شدید دما شود که در نهایت منجر به عملکرد ضعیف موتور می شود. در این حالت ممکن است دما در یک نقطه پایین باشد و کم کم زیاد شده و به صورت غیرطبیعی بالا برود.
3. نشت مایع خنک کننده در اطراف محفظه ترموستات یا زیر وسیله نقلیه
نشانه دیگر خرابی ترموستات ماشین ممکن است نشت خنک کننده باشد. این مشکل زمانی رخ میدهد که ترموستات آب اجازه جریان یافتن مایع خنک کننده در حالت بسته را نمیدهد این امر (نشتی) در مکانهای مختلفی قابل توجه است، اما بیشتر در اطراف محفظه ترموستات وجود دارد.
از کجا باید ترموستات بخرم؟
تعویض ترموستات یک تعمیر نسبتاً ارزان برای وسیله نقلیه شما است و از آسیب دیدن احتمالی موتور در اثر گرمای بیش از حد جلوگیری می کند. اگر هر یک از علائم فوق برای شما آشنا به نظر می رسد، ممکن است زمان آن رسیده باشد که یک مکانیک متخصص را به خدمت بگیرید تا مشکل احتمالی را تشخیص داده و احتمالا اقدام به خرید ترموستات ماشین و تعویض آن کنید.
اگر ماشین شما یکی از محصولات کمپانی های مشهور کیا و هیوندای است میتوانید نه تنها ترموستات جدید خود را، بلکه تمام قطعات هیوندای و کیا را از فروشگاه آنلاین لوازم یدکی خودرو استارپارتس خریداری کنید.
لاکتوز قندی است که در شیر و محصولات لبنی یافت می شود. با اینکه این قند بسیار مغذی و ارزشمند است اما برای برخی افراد باعث ایجاد ناراحتی و عدم تحمل میشود. مشکل این افراد معمولا ایجاد نفخ و گاز روده است که بسیار آزاردهنده است. روده کوچک اندامی است که بیشتر کار هضم غذا و جذب مواد مغذی در آن صورت می گیرد. این اندام آنزیمی به نام لاکتاز تولید می کند. لاکتاز باعث تجزیه لاکتوز به دو شکل قند ساده می شود: گلوکز و گالاکتوز. بدن سپس این قندهای ساده را وارد جریان خون می کند. این مقاله میخواهد به موضوع وجود یا عدم وجود لاکتوز در پنیر بز را بررسی کند و ببیند که آیا افرادی که عدم تحمل لاکتوز دارند میتوانند پنیر بز مصرف کنند یا خیر.
عدم تحمل لاکتوز
عدم تحمل لاکتوز شرایطی است که افراد بعد از خوردن یا نوشیدن شیر یا فرآورده های شیر ، علائم گوارشی مانند نفخ ، اسهال و گاز دارند. علائم ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت پس از مصرف شیر یا فرآورده های شیر ایجاد می شود. علائم این بیماری از خفیف تا شدید براساس میزان لاکتوز که فرد خورده یا نوشیده، و مقدار تحمل فرد آن متفاوت است.
شیر بز و لاکتوز
تصور می شود شیر بز نسبت به شیر گاوها لاکتوز کمی دارد. اینکه مقدار لاکتوز به اندازه کافی کم باشد یا نه قابل بحث است و بستگی به شخص دارد چراکه هضم شیر بز برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز آسان تر باشد.
دلیل دیگری وجود دارد که هضم شیر بز راحت تر است و آن دلیل هم هیچ ارتباطی با لاکتوز ندارد. شیر بز به طور طبیعی هموژنیزه و یکدست شده است، به این معنی که گلبول های چربی اندک هستند و به جای جدا کردن در شیر معلق مانده اند. این باعث می شود هضم شیر آسانتر میشود. در شیر گاو، گلبول های چربی به اندازه کافی بزرگ هستند که هضم آنها دشوار است.
رابطه بین لاکتوز و آب پنیر
لاکتوز بیشتر در کشک یافت می شود و کشک نیز مایعی است که در طی فرآیند پنیر سازی از پنیر جامد جدا می شود. هرچه عمر پنیر بیشتر میشود کشک بیشتری به دست میدهد. و هرچه پنیر بیشتر باقی بمان لاکتوز کمتری در محصول نهایی باقی می ماند.
مواد اولیه ساخت پنیر را از کجا بخریم؟
به عنوان کسی که کسب و کار لبنیات دارید و به صورت انبوه اقدام به تولید لبنیات میکنید حتما باید مواد اولیه خود را از یک مرکز معتبر تهیه کنید. جهان شیمی این افتخار را دارد که تمام مواد شیمیایی فرآورده های مورد نیاز کسب و کار شما را تهیه کرده و با قیمتی مناسب در اختیار شما قرار دهد
برای مطالعه بیشتر :