ویژگی های ظاهری النترا ان لاین
مهمترین تغییرات ایجاد شده در این سری از ان لاین، تغییرات ظاهری است. طراحی این ماشین کاملا جذاب است و حس هیجان را در رانندگان و سرنشینان بر میانگیزد.
درست مانند نمونه استاندارد هیوندای النترا ، در نمونه ان لاین جدید نیز نمای جلوی ماشیت از یک جلوپنجره آبشاری بزرگ بهره مند است. اما تفاوت اساسی در نمای جلوی ماشین اضافه شدن لوگوی N LINE روی جلو پنجره است. همچنین در ورودی های هوا از طراحی منحصر به فردی استفاده شده است. طراحان کمپانی بر این باورند که این وردی ها طوری ساخته شده که آیرودینامیک ماشین را بهبود بخشیده و در خنک سازی موتور نقش بسیار موثرتری دارند.
بیشتر بدانیم : ترموستات هیوندای
ویژگی های ماشین در نمای جانبی
نسخه N LINE در نمای جانبی هم تفاوت هایی با نسخه های استاندارد النترا دارد. تغییرات رکاب اسپرت در نمای جانبی، مشکی شدن قاب دورتا دور آینه ها، وجود رینگ هایی با قطر حدودا 18 اینچی ساخته شده از آلیاژ با پره هایی به رنگ نقره ای نیز در نوع خود قابل توجه هستند.
ویژگی های نمای خلفی النترا ان لاین
چیزی که در نمای خلفی توجه ما را به خودش جلب میکند وجود اسپویلر کوچک روی درب صندوق عقب است. همچنین در نمایی خلفی پایین نیز دو عدد خروجی برای اگزوز به رنگ کرومی در نظر گرفته شده است. دیفیوزر اختصاصی بکار رفته در آن نیز از جمله مهمترین تفاوت های النترا ان لاین نسبت به نمونه های استاندارد و معمولی آن است.
امکان شخصی سازی خودرو با لوازم یدکی النترا جدید
یکی ازمهمترین نکات و البته در نوع خود جالب توجه، امکان افزودن آپشن های جدید جهت شخصی سازی النترا است. به عبارتی، هیوندای به شما اجاه میدهد که ماشین جدید خود را با کمک خرید قطعات النترا جدید با لگوی N مزین کنید. البته هنوز مشخص نیست که این قطعات یا لوازم یدکی النترا منقوش به لگوی n چه قطعاتی هستند یا از کدام مراکز قابل خریداری هستند.
لوازم یدکی انترا را از کجا بخرم؟
برای خرید قطعات النترا میتوانید مستقیما به محل استارپارتس مراجعه کنید یا از طریق اینترنتی و تماس تلفنی اقدام به درخواست خرید لوازم یدکی النترا کنید. حتی اگر خودرو شما متعلق به کمپانی کیا است نیز میتوانید برای تامین قطعات کیا نیز روی فروشگاه مجازی لوازم یدکی خودرو استارپارتس حساب باز کنید.
نان یک خمیر پف کرده (ور آمده) پخته شده می باشد که اجزاء اولیه آن؛ آرد، نمک و آب هستند. پف کردن (هوادهی) به طور طبیعی توسط تخمیر با مخمر بدست می آید و در این راستا اهداف دیگری نیز تأمین می شود بعضی مواقع چربی به مخلوط اضافه می شود. مخمر قندهای طبیعی را که در آرد به واسطه فعالیت دی استاتیک تولید شده است، تخمیر می کند در نتیجه دی اکسیدکربن آزاد می شود که سبب پف کردن (ورآمدن) خمیر می شود.
بیشتر بدانیم : پودر کاکائو
بهبود دهنده
بهبود دهنده ها flour improver ترکیباتی هستند که با ایجاد انعطاف پذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان اعم از میکس کردن، تخمیر و پخت سبب بهبود کیفی محصول نهایی می شوند. بهبود دهنده نان به نانوا کمک می کند تا محصولی با حجم و شکل ظاهری بهتر و با قابلیت حفظ تازگی بیشتر در طول مدت زمان مصرف تولید نماید. معمولا بهبود دهنده برای خمیرهایی است که خمیرمایه دارند و مدت ور آمدن طولانی دارند و به ازای هر نیم کیلو 2 تا 3 گرم ریخته می شود .
برخی از بهبود دهنده ها به شکل ژل هستند : این ژل با غلظت بالای مونو گیلیسیرید موجب بهبود ثبات و مقاومت خمیر،ایجاد بافت یکنواخت ،حفظ رطوبت غیر آزاد برای احساس نرمی بیشتر،کنترل بیاتی ؛ افزایش زمانی ماندگاری نان و...می شود .
برخی به شکل پودر هستند : مصرف این پودر بعلت غلظت بالا بسیار مقرون بصرفه بوده و سبب ایجاد حجم و بافت مطلوب ،بهبود پروسه پخت،افزایش نرمی و تازگی وماندگاری محصول نهایی و...می گردد.این پودر برای نان های سنتی و بربری و سنگک بسیار مناسب بوده و به صرفه می باشد.
یکی از بهترین و طبیعیترین بهبود دهندههای نان پوره سیب زمینی آب پز و یا آرد سیب زمینی است. حدودا کمتر از یک بیستم مقدار آرد کافی است. مثلا برای یک کیلوگرم آرد 50 حداکثر گرم پوره یا آرد سیب زمینی مطلوب است. ضمنا خیلی هم ارزانتر از هر بهبود دهنده دیگری میباشد.
بیشتر بدانیم :
برای ست کردن پابند با لباس باید به رنگ، طرح و جنس پابند توجه داشته باشید. ما در این مطلب از طلا فروشی آنلاین کیش به طور مختصر اما کامل برایتان توضیح دادهایم که چه جنس پابندی را با چه لباسی بپوشید. یا اگر مثلا پوست برنزه دارید، از چه رنگ پابندی استفاده کنید تا شیکتر به نظر برسید.
کدام پابند از همه بهتر است؟
برای ست کردن پابند با لباس شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که کدام پابند برای شما از همه بهتر است؟ خب برای پاسخ به این سوال باید انواع مختلف پابند و رنگهای متنوع آن را مورد بررسی قرار دهیم.
پابند از جنس طلا
پابند طلا یکی از فریبندهترین انواع طلا برای خرید طلا است که اغلب هم به صورت زنجیری و ظریف طراحی و عرضه میشود. این پابندهای طلایی را بهتر است در مراسم خاص و رسمی بپوشید. شما میتوانید پابند طلایی را با یک جفت کفش پاشنه بلند مشکی ست کنید. به طور کلی پابند از جنس طلای زرد برای لباسهای رسمی بهترین گزینه است. طلای زرد برای افرادی که پوست برنزه، سبزه و پوست گندمی دارند مناسبتر از افرادی است که پوست روشن و سفید دارند.
پابند از جنس نقره
پابند از جنس نقره نسبت به جنس طلا اسپرتتر است و بهتر است زنان جوان از آن استفاده کنند. میتوانید آن را با تیپهای هنری، بوهمی یا حتی لباس نیمهرسمی و لباس کار ست کنید. محدودیت خاصی برای استفاده از پابند نقره وجود ندارد. این پابند با تیپهای تابستانی و صندل کاملا ست میشود. اما چون رنگ روشنی دارد بهتر است افرادی که پوست روشن دارند از آن استفاده کنند. اگر پابند نقره طرحی کلاسیک دارد، از پوشیدن زیورآلات بزرگ و دستبندهای پهن خوددرای کنید و زیورآلاتی با تنالیته نقرهای، همچون یک گردنبند از جنس نقره را برای تکمیل تیپ خود انتخاب کنید.
پابند را به کدام پا ببندیم، چپ یا راست؟
از دیگر سوالهایی که هنگام ست کردن پابند با لباس در ذهن ایجاد میشود این است که پابند را باید به کدام پای خود ببندیم! ممکن است پیش خود تصور کنید مثل انگشتر که برای نشان دادن تاهل باید در دست چپ پوشیده شود، شاید پابند هم در پاهای چپ یا راست مفهوم خاصی داشته باشد.
واقعیت است که خیر، هیچ فرقی نمیکند پابند را به کدام پا ببندید. این اکسسوری در حال حاضر فقط یک زیور است که توسط زنان و مردان مورد استفاده قرار میگیرد. اما مثلا در هند باستان، زنان متاهل از پابند به عنوان نمادی از تاهل خود استفاده میکردند. در آن زمان، پابندها دارای مهرههایی بودند که صدا ایجاد کنند و این صدا هنگام راه رفتن، مردان را از حضور زنان متاهل باخبر میکرد. مردها هم با شنیدن صدای خلخال، به منظور حفظ احترام زنان متاهل از صحبتهای ناشایست در حضور آنها خودداری میکردند.
بیشتر بدانیم :
طلای 18 عیار چیست؟
قیمت طلا چگونه محایبه می شود؟
خرید لوازم یدکی النترا از استارپارتس
فرقی نمیکند که مدل های قدیمی النترا را دارید یا مدل های جدید و به روز تر، در هر صورت شما بلاخره نیاز دارید تا بر حسب ضرورت تعدادی از قطعات و لوازم یدکی النترا ی خود را تعویض کنید فروشگاه اینترنتی لوازم یدکی خودرو استارپارتس یکی از معتبرترین مراکز عرضه لوازم یدکی هیوندای و کیا است که تمامی قطعات مد نظر برای تمامی مدل های النترا را عرضه میکند. با کلیک روی مدل ماشین خود وارد صفحه ای میشوید که حاوی تعدادی لوازم یدکی است. با انتخاب هر کدام میتوانید درخواست سفارش دهید.
معرفی هیوندای النترا N LINE جدید
موتوری که به هیوندای النترا ان لاین نیرو میبخشد یک موتور 1.6 لیتری از نوع توربوشارژ جی دی آی یا (GDI) است. البته بکار بردن این موتور در سری جدید ان لاین چیز جدیدی نیست زیرا نمونه های قدیمی دیگر نیز از همین موتر بهره میبرند. قدرت این موتور 201 اسب بخار است و گشتاور آن نیز 265 نیوتون متر است. مجموعه این امکانات و هماهنگی آن ها با یک گیربکس 6 سرعته (البته دستی نه اتوماتیک) یا نمونه دو کلاچه باعث حرکت چرخ ها در جلو میشود.
معرفی سیستم تعلیق النترا N LINE
هیوندای ضمن پرده برداری از این ماشین جدید، اعلام کرد که سیستم تعلیق آن نسبت به نمونه های موجود بهینه سازی شده و میزان سفتی کمک ها مقداری بیشتر شده تا پایداری و چسپندگی ماشین بهبود یابد. این تنها تغییرات ایجاد شده در سیستم تعلیق ماشین نیست و سازندگان در خصوص مجموعه ترمز نیز کمی تغییرات ایجاد کرده اند. آن ها دیسک های بزرگتری در لاستیک های جلو در سیستم ترمز تعبیه کرده اند. همین موضوع باعث میشود خرید لوازم یدکی النترا ان لاین با چالش هایی روبرو باشد.
ایمنی النترا N LINE
این عضو جدید خانواده ان لاین به طور گسترده صاحب امکانات و آپشن های ایمنی زیادی شده که برخی از مهمترین آن ها عبارتند از:
بیشتر بدانیم : روغن گیربکس هیوندای
اکثرا نانوا ها از سست بودن آرد شکوه دارند. قیمت نان هم که برای نانوا مشکل درست کرده است.
چه باید کرد؟
بهبود دهنده نان سست بودن آرد را بهبود بخشیده باعث کیفیت بهتر نان می شوند.
با افزودن بهبود دهنده ها یا همان امولسیفایرها حجم نان افزایش یافته و نان دیرتر بیات می شود
و در ضمن مزه نان هم بهتر می شود.
حالت الاستیکی نان که به ماندگاری نان هم ربط دارد(کش آمدن و سفت شدن نان بعد از یک روز)با اضافه کردن بهبود دهنده ها رفع می شود . نان ترد شده و حالت کلوچه را پیدا می کند.
امولسیفایرهایی که به صورت ژل می باشند در ترکیباتشان ازکره مارگارین -لیسیتین و اسیدهای خوراکی استفاده شده است.
راه دیگر برای بالا بردن کیفیت نان این است که در زیر فر یک تشت آب قرار دهیم تا مقداری رطوبت را وارد فر کند .
و باید بدانیم که آب مورد استفاده در خمیر باید حداقل ۴۴ درجه دما داشته باشد و زمان استراحت خمیر حداقل برای تمام انواع نان حداقل ۴ ساعت باشد.
نمیدانم چرا نانواها از مایه خمیر طبیعی استفاده نمی کنند و از پودرهای آماده استفاده می کنند که درایران اغلب بی کیقیت بوده و در طول فصول مقدار مصرف آن نیز متغیر است.
در کشور ما درصد زیادی از غذای مردم را نان و فراورده های آردی تشکیل می دهد به گونه ای که مصرف سرانه نان در ایران ۱۶۴KG-134 است این در حالی است که مصرف سرانه نان در اروپا ۶۸Kg است.
نان در کشور ما اولین رتبه در سبد مصرفی خانواده ها از نظر ارزش تغذیه ای دارا می باشد.
متاسفانه علی رغم این اوصاف نان تولیدی در کشور ما از کیفیت پائینی برخوردار است و این محصول هر ساله به مقدار فراوانی به دلیل پائین بودن کیفیت به صورت ضایعات درآمده و ضرر و زیان بسیاری را از ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و بهداشتی به کشور وارد می کند.
با استفاده از غنی سازی و افزودن مواد بهبود دهنده به آرد می توان کیفیت نان تولیدی را در حد قابل ملاحظه ای افزایش داد و تبدیل این نعمت گرانبها به شکل ضایعات را به طور چشمگیری کاهش داد.
بیشتر بدانبم :