برای آشنایی با روش تولید پنیر گوسفندی ادامه با فروشگاه مواد شیمیایی جهان شیمی عرضه کننده مواد شیمیایی و غذایی اعم از کربنات ها ( کربنات پتاسیم ) سیترات ها ( سیترات سدیم ) و... همراه باشید
پنیر سفید گوسفندی که به پنیر تبریزی ، پنیر لیقوان ، پنیر ترکی و پنیر بلغاری مشهور است از شیر تازه و پاستوریزه نشده گوسفند تهیه میشود.
برای لخته کردن شیر آن را به ۳۲ تا ۳۵ درجه رسانده و در ظروف دوجداره مخصوص به آن مایه پنیر می زنند.
به ازاء هر ۱۰۰ کیلوگرم شیر حدود ۶ گرم پودر و یا ۱۷ میلی لیتر از محلول رنت با قدرت ۱: ۱۵۰۰۰ اضافه و خوب مخلوط می کنند پس از ۴۵ دقیقه لخته را به قطعات کوچکتری شکسته و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در سرم به آرامی مخلوط می کنند و سپس در ظروف سوراخدار که با پارچه ململ پوشانده شده لخته را از سرم جدا می کنند.
پس از پوشاندن پنیر سفید گوسفندی با پارچه درب این ظروف سوراخ دار را روی پنیر گذاشته و به مدت ۴ تا ۵ ساعت با وزنه با فشار لخته را پرس می کنند پس از این مدت پی اچ و اسیدیته آب پنیر را آزمایش می کنند و هنگامی که اسید به ۵۵/ ۰ درصد و پی اچ به ۶ رسید توده لخته را به قطعات بریده و به مدت ۲۴ ساعت در آب نمک اشباع (۲۳ درصد) در مشک های کم عمق و در حرارت اتاق قرار میدهند.
بیشتر بدانیم : پودر کاکائو
توجه :
اگر چربی شیر حدود ۶ تا ۷ درصد باشد معمولا از هر ۱۰۰ کیلو شیر حدود ۲۴ کیلوگرم پنیر حاصل می گردد.
در صورتی که لازم باشد شیر گوسفند قبل از تهیه پنیر پاستوریزه گردد بدین طریق عمل می کنند که ابتدا شیر را در حرارت ۷۳ درجه به مدت ۱۰ دقیقه نگه داشته و سپس به حرارت ۳۲ تا ۳۵ درجه خنک می کنند.
در این حالت حدود ۰/۱ تا ۳ / ۰ درصد مایه ترش لاکتیک و ۲۵ میلی لیتر محلول رنت به ازاء هر ۱۰۰ لیتر شیر اضافه و مخلوط مینمایند.
پس از ۶۰ تا ۹۰ دقیقه وقتی لخته کامل شد آن را به قطعات مکعبی ۲ تا ۳ سانتیمتری بریده و حدود یک ساعت در سرم به آرامی مخلوط می کنند. برای بهتر شدن لخته می توان از ۲ تا ۳ درصد کلرور کلسیم استفاده نمود.
پس از آب گیری و فشردن لخته ها به طرق قبل لخته را بریده و به مدت ۱۵ تا ۳۰ روز در آب نمک ۱۰ تا ۱۲ درصد و جای خنک (۱۰ تا ۱۵ درجه) نگه میدارند.
سپس از آن پنیر سفید گوسفندی را به مدت ۱۰ تا ۱۲ ماه در حرارت ۴ تا ۵ درجه نگهداری می نمایند تا دوره رسیدن تکمیل گردد.
محصول فوق الذکر بایستی دارای رنگ سفید، بافت نرم و طعم نسبت ترش و کمی شور و تندمزه باشد. درصد اسید لاکتیک در محصول نهایی معمولا ۴ تا ۴/۲ و نمک ۳ تا ۶ بوده و رطوبت نهایی بین ۴۰ تا ۵۰ درصد است.
افرادی که میخواهند در ۲۰۲۰ تیپشان بهروز و اصطلاحا روی مد باشد میتوانند از همین امروز سراغ خرید طلاهای بزرگ و حجیم باشند.
اما برای اینکه به خوبی با جزئیات مد طلای سال ۲۰۲۰ آشنا شوید ، با گالری طلا و جواهر کیش طلا همراه باشید.
۱- طلا و جواهرات رنگی
مصنوعاتی که با طلا و نقره ساخته میشوند همیشه و همهجا مورد توجه مردم قرار دارد. این زیورآلات هیچگاه رنگ کهنگی به خود نمیگیرند و حتی میتوان نسل به نسل آنها را به فرزندان خود منتقل کرد.
اما جواهرات مد بالا که اصطلاحا به آنها «های فَشِن» گفته میشود، مدلهایی هستند که در سال ۲۰۲۰ میلادی بسیار مورد توجه قرار خواهند گرفت. خوبی مد شدن این مدل جواهرات این است که میتوانید زیور آلات خود را با رنگهای بسیار متنوع و زیبا ست کنید و نگران این نباشید که آیا رنگها با هم همخوانی دارند یا نه.
۲- زنجیرهای بسیار بزرگ
زنجیرهای طلا که بسیار بزرگ هستند، شکل و شمایل فانتزی به تیپ شما میبخشند. تا قبل از سال ۲۰۲۰ از این زنجیرها فقط برای مراسم خاصی میشد استفاده کرد. اما از سال آینده چون قرار است طلاهای سایز بزرگ مد شوند، میتوانید با خیال راحت هر جا که دوست دارید از آنها استفاده کنید.
3- مروارید
زیورآلات مرواریدی از کلاسیکترین و شیکترین سنگهای قیمتی است که همیشه در بازار طلا و جواهر موجود است. قدیمها فقط زنان پیر و میانسال سراغ مروارید میرفتند، اما چندین سال است که زنان جوان هم عاشق این سنگ طبیعی شدهاند و برای تیپهای ساده اما شیک خود از زیبایی مروارید استفاده میکنند.
4- گوشوارههای حلقهای بزرگ (Hoop)
گوشوارههای حلقهای چند سال پیش هم مد شده بودند و در اندازهها و طرحهای بسیار متنوعی در بازار عرضه میشدند. این زیور آلات هیچ وقت کنار گذاشته نشدند و همچنان در میان مردم محبوبیت داشتند. اما گویا در سال ۲۰۲۰ قرار است به یکی از ترندهای اصلی تبدیل شود و مد سال آینده باشد
5- گردنبندهای بزرگ و درشت
علاوه بر چوکرهای درشت (گردنبند کوتاه)، گردنبندهای بسیار بلند هم سال ۲۰۲۰ مد خواهند بود. گردنبندهایی که تا پایین سینه و بالای ناف بلندی دارند از مدهای سال آینده است. خوبی این زیور آلات این است که میتوانید آنها را چند بار دور مچ خود بپیچید و به صورت دستبند استفاده کنید.
بیشتر بدانیم :
طلا 18 عیار چیست ؟
طلای رزگلد چیست ؟
حدود یک سال پس از تغییر نسل هیوندای سوناتا،کیا اپتیما 2020 هم با چهرهی جدید رونمایی شده است. با حضور هیوندای در راس سهامداران خودروسازی کیا موتورز، محصولاتی مثل سوناتا و اپتیما با پلتفرم و امکانات فنی مشابه در سالهای اخیر تولید شدند.
تحول در کیا اپتیما 2020
با این اوصاف، تحول در ماشین اپتیما 2020 پس از تغییرات انقلابی هیوندای در سوناتا قابل پیشبینی بود. حدود ۲۰ سال از تولید نسل اول اپتیما میگذرد. این خودرو با هدف افزایش فروش کیا موتورز در بازار جهانی، جایگزین مدل کردوس (Credos) شد که عرضهی محدود به کرهجنوبی و استرالیا داشت. نسل دوم اپتیما سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ به تولید رسید و با فیسلیفت سال ۲۰۰۸ وارد ایران شد.
نسل جدید اپتیما برای تولید در سال ۲۰۲۰، یک دهه پس از معرفی مدل قبلی رونمایی شده است. از سال ۲۰۱۰ تاکنون، تغییر چشمگیر ظاهری و فنی در اپتیما دیده نشده بود.
بیشتر بدانیم :
طراحی کیا اپتیما 2020
طراحی جلوپنجره این خودرو شگفت انگیز معروف به “پوزه ببری” مشبک و براق، بههمراه نوار کرومی مات، زیبایی خاصی به نمای روبروی اپتیما 2020 میدهد.
کمترین تغییرات در سپرها صورت گرفتهاست. سپرهای ساده و تایرهای بزرگ از مشخصههای همیشگی کیا بودهاست که در اپتیما جدید 2020 نیز با کمترین تغییر ظاهر شدهاست.
چراغهای جلو از نوع LED تمام اتوماتیک هستند که بهصورت اتوماتیک با توجه به نیاز راننده در جاده نور را تنظیم میکنند.
طراحی داخلی کیا اپتیما 2020
باید گفت طراحی داخلی این خودرو بیشتر راننده محور است. سیستم حافظه یکپارچه موجود برای جایگاههای صندلی و آینههای راننده، تنظیمات راننده را ذخیره میکند، این اطلاعات با استفاده از وصل شدن حافظه اتومبیل به تلفنهمراه از دور قابلکنترل خواهد بود.
از مشخصههای دیگر طراحی داخلی این خودرو بی نظیر راحتی بسیار و فضای آزاد برای نشستن سرنشینان است.
امکاناتی نظیر استارت دکمهای، ترمز خودکار، سیستم هشدار خروج از لاین، سیستم کنترل نقاط کور و امثال آن از جمله فاکتورهایی است که برای راحتی راننده در نظر گرفتهشدهاست.
امتیازات مثبت طراحی داخلی اپتیما 2020
صندلیهای چرمی خوشدوخت و راحت از جمله امتیازات مثبت طراحی داخلی این خودرو میباشد. صندلی راننده با قابلیت تنظیم در 10 جهت مختلف با پشتیبان ستون فقرات، صندلی سرنشین جلو نیز قابلتنظیم در 10 جهت و همچنین تنظیمات متفاوت برای تکیهگاه است. صندلیها تماما دارای سیستم گرمکن و سیستم تهویه هستند.
از کجا قطعات کیا را خریداری کنیم ؟
فروشگاه لوازم یدکی خودرو استار پارتس اقدام فروش قطعات کیا و هیوندا کرده است ، و این امکان را به شما میدهد که در سریع ترین زمان ممکن تمامی قطعات کیا و هیوندای را به صورت حضوری . مجازی خریداری نمایید.
١- تبخیر
تبخیر کننده های صنعتی مورد استفاده در صنایع غذایی یا به صورت غلتکی بوده و یا به صورت ورقه ای هستند و اساس آنها بر پایه فضاهای تبادل دمایی می باشد. تبخیر کننده های غلتکی یا از نوع ورقه بالا رونده (شیب دار) و یا از نوع ورقه پایین رونده (بدون شیب) میباشند.
۲- متبلور کردن
در تولید لاکتوز وجود بلورهای بزرگ ضروری است اما برای خشکسازی به روش اسپری تعداد زیادی از بلورهای کوچک مورد نیاز می باشد.
این تبلور به وسیله سرد کردن ماده کنسانتره حاصل شده است. بلافاصله بعد از تبخیر، محصول در دستگاه خنک کننده بسته به غلظتش تا دمای ۴۵- ۳۰ درجه سانتی گراد سرد می گردد سپس محصول حاصله طبق برنامه زمانی تنظیم شده در مخزن تبلور همراه با هم زدن معکوس با حرکت آهسته تا حدود دمای ۱۵ درجه سانتی گراد به آرامی سردتر میشود.
٣- خشک کننده اسپری
خشک کردن آب پنیر تغلیظ شده در دو یا سه مرحله انجام می گیرد. این کار به وسیله دستگاه اسپری کننده صورت می پذیرد که در این دستگاه لایه خارجی به وسیله سیستم تبادل حرارتی خنک می شود در این دستگاه محصول (آب پنیر) به دستگاه منتقل می گردد و میزان رطوبت پودر از لایه ای به لایه دیگر دستگاه متغیر است.
۴- اسمز معکوس
اسمز معکوس روش بسیار مهم برای کنسانتره کردن آب پنیر می باشد. تفاوت عمده بین اسمز معکوس و تبخیر در این است که پدیده اسمز معکوس در دماهای پایین تر صورت می گیرد و انرژی کمتری مصرف می کند.
غشاهای دستگاه اسمز معکوس حلال های کمتری را از خود عبور میدهد ۲-۴ درصد از یونهایی نظیر سدیم، پتاسیم، کلراید و غیره، مقدار کمی از ترکیبات نیتروژن غیر پروتئینی (NPN) و اسیدهای ارگانیک با وزن مولکولی پایین نظیر اسید لاکتیک و اسید سیتریک را از خود عبور می دهد.
غشاهایی که امروزه بکار می روند ورقه های نازک هستند. فرآیند اسمز معکوس در فشارهای بالا صورت می گیرد فشار واقعی مورد نیاز بستگی به نوع محصول غذایی دارد.
بنابراین شیر در فشار ۲۱bar عمل آورده می شود و آب پنیر طی تراوش اولترافیلتراسیون و تحت فشار ۳۳-۳۶bar عمل آوری می شود. محصول غذایی دارای فشار اسمزی است که بستگی به ترکیبات غذا و غلظت اجزاء منفرد و دمای عمل آوری دارد.
فشار اسمزی آب پنیر شیرین به طور تقریبی ۹/۷ بار در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد می باشد. در طی فرآیند تغلیظ آب پنیر فشار اسمزی نیز افزایش می یابد.
این اختلاف بین فشار آب پنیر در دستگاه اسمز معکوس و فشار اسمزی محصول غذایی در نتیجه کاهش جریان، کاهش می یابد عامل ایجاد کنستانتره ماکزیمم قابل حصول بستگی دارد به دمای عمل آوری و دمای بیش از عمل آوری محصول غذایی و غیره.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر مواد شیمیایی غذایی بهبود دهنده نان ، شیرین کننده های مصنوعی ، پودر کاکائو و ... می توانید به فروشگاه مواد شیمیایی جهان شیمی مراجعه کنید.
طراحی اسم با طلا: یک طرح خلاقانه و منحصر به فرد از اسم خودتان داشته باشید
اسم هر کسی زیباترین کلمه ای است که میتواند بشنود یا داشته باشد. و برای کادو یا هدیه، خرید طلا مثلا یک طراحی اسم با طلا میتواند برای همیشه شما را در دل دوستتان جا کند. طراحی اسم جزو کادوهایی نیست که بشود از یاد برد و یکی از آن کارهایی است که ماندگار میشود.
طراحی اسم خلاقانه با تکنیکهای طراحی طلا
صرفاً داشتن خود اسم برای طرف مقابل جذاب و خواستنی است. یک طراحی منحصر به فرد و متفاوت از اسم، جذابیت بیشتری دارد. حتی اگر طراحی اسم طلا را برای خودمان میخواهیم، دلپسندترش میکند. طراحی اسم طلا در پرسته، با استفاده از بخشهای مختلف اسم شما انجام میشود. یک طراحی اختصاصی که شبیه به هیچ کدام از طراحیهای قبلی نباشد. اگر نگاهی به طراحیهای انجام شده در گالری داشته باشید، بیشتر آشنا میشوید. تلاش ما در طراحی اسم با طلا این است که منحصر به فرد و تمام عیار باشیم.
مدل سفارشتان را انتخاب کنید
دوست دارید طرح شما گردنبند طلا بشود، زنجیر، دستبند، انگشتر یا همه آنها؟ این سوالی است که میتوانید پاسخ بدهید. حتی اگر بخواهید یک سرویس طلا با این شیوه هم میتوان سفارش داد. انتخاب شما بستگی به میزان صمیمیت شما با کادو گیرنده دارد. بعضیها دوست دارند یک هدیه معمولی بدهند و شما دوست دارید هدیه تان متفاوت باشد.
سبک پوشش را در نظر بگیرید
طراحی اسم طلا یک هدیه خاص است، اما اگر با سبک کادو گیرنده متفاوت باشد، چه ااتفاقی میافتد؟ با تمام تمایلی که به داشتن چنین هدیه ای دارد، موارد استفاده کمی برایش پیدا میکند. مثلاً خانمهای خیلی رسمی و شیک، سراغ طلای ارزان و ترکیبی نمیروند. آنها دوست دارند طلای کامل داشته باشند. نه هیچ سنگی، نه نگینی و نه دستبند بافت یا چرم. اینها نکاتی هستند که هنگام انتخاب باید به آن دقت کنید.
انگشتر طلا و گوشواره طلا، با گردن بند طلا کمی متفاوت هستند. هزینه کمتری دارند، سبک تر هستند، اما همیشه باید تیپ طرف مقابل را در نظر بگیرید. یک خانم شیک پوش معمولا یک گوشواره کاملاً طلا را به یک انگشتر با نگین سنگ ترجیح میدهد. اما برای کسی که از این جنس زیورآلات طلا دارد، وجود یک سنگ زیبا حس بهتری منتقل میکند.
بیشتر بدانیم : راهنمای خرید طلای کودک