نوین سازان

ساخت و ساز

نوین سازان

ساخت و ساز

انواع فساد کره :

عیوب طبیعی و بیوشیمیایی و فساد کره متنوع میباشند که برای آشنایی بیشتر و شناخت بهتر به شرح زیر بیان می گردند :

۱- بوی علوفه

از جیره غذایی گاو مانند انواع علوفه سیلو شده به شیر و فرآورده های آن مانند کره منتقل میشود.

برای از بین بردن این عیب بهتر است گاو را ۵ ساعت قبل از شیردهی از جیره یا علوفه فوق تغذیه نکنند.

می توان خامه فوق را تحت خلا و پاستوریزاسیون، تهویه و بوگیری کرده تا این عیوب به کره منتقل نشوند.

بهتر است شیری که بوی علوفه گرفته است به محض دوشش تحت خط پاستوریزه شود تا این عیب رفع گردد.

۲- مزه تند و تلخ

این عیوب که به رانسید شدن کره مشهور است در اثر فعالیت آنزیمهای لیپاز شیر بر روی تری گلیسیریدهای چربی کره و تولید اسیدهای چرب کوتاه با بوی تند و مزه تلخ میباشد و کلیه میکروب هایی که دارای آنزیم لیپاز هستند به ویژه سودوموناس فرجی که در کره رشد می کنند عامل مؤثری برای این عیوب می باشند.

اسیدهای چرب کوتاه مانند اسید بوتیریک و کاپروئیک مزه تند و تلخی به کره میدهند.

بیشتر بدانیم :

۳- طعم پختگی و سوختگی

طعم پختگی در اثر تأثیر حرارت زیاد بر روی پروتئین سرم شیر و خامه و نتیجتا تولید ترکیبات سولفوره پدیدار می شود که می توانند در طی مراحل مختلف کره سازی به کره منتقل گردند و سبب فساد کره شوند .

طعم سوختگی چربی ممکن است عامل دیگری برای عیب پختگی باشد. معمولا خامه های ترش و سپس خنثی شده با مواد شیمیایی دچار این عیوب میشوند.

۴- مزه شیرین

این نوع کره معمولا از خامه های ترشی که به درستی با مواد قلیایی خنثی نشده باشند به دست می آیند. برای جلوگیری از این عیب بایستی حتمأ خامه ترش تا کمتر از ۲/ ۰ درصد اسید لاکتیک خنثی شده باشد و هیچ گونه باکتری اسید لاکتیک در خامه مورد نظر برای کره موجود نباشد.

۵- بی مزه گی

این عیب بیشتر در کره های پائیزه و زمستانه پدیدار می گردد. شستشوی زیاد دانه های کره ممکن است این عیب را ایجاد کند.

6- بوی فلزات

یونهای فلزات به ویژه مس و آهن که از دستگاههای خط تولید و یا زنگ زدگی فلزات در تماس با خامه و شیر آزاد می شوند باعث به وجود آمدن این عیب شده که معمولا به تولید بوی ماهی و پیه یا دنبه در کره منجر می گردد.

7- بوی پیه

این عیب در رابطه با اتواکسیداسیون چربی های غیراشباع بخصوص اسید اولئیک در کره می باشد.

وجود یون فلزات، نور، هوا و حرارت عوامل مؤثری برای این واکنش هستند و باعث به وجود آمدن برخی ترکیبات آلدئیدی، الکلی و کتونی که بوی مشخصه پیه دارند می باشند.

بیشتر بدانیم : بهبود دهنده نان


روش های کاربردی برای تشخیص طلای اصل از بَدَل

هنگام خرید طلا تشخیص طلا اصل یکی از کارهایی که حتما باید در مورد آن اطلاع داشته باشید.پیش می‌آید که برخی از فروشنده‌ها طلای تقلبی یا بدل را به مردم می‌فروشند. به‌طور مثال، نقره را به جای طلای سفید ارائه می‌کنند یا مواردی مشابه به آن. این اتفاق فقط در صورتی ممکن است پیش آید که خریدار ، اطلاعات کمی در مورد مصنوعات طلا و جواهر داشته باشد. پس در این مقاله با طلا فروشی اینترنتی کیش طلا همراه باشید تا با روش های تشخیص طلای اصل از تقلبی آشنا شوید.

فلزات

کد

یکی از ساده‌ترین و بارزترین روش‌های چک کردن اصل یا بدل بودن طلا، چک کردن کد آن است. برای اینکه مطمئن شوید کدی که روی آن حک شده درست و واقعی است، فقط کافیست اطلاعات آن را در اینترنت‌جست‌وجو کنید.

عدد کد باید خوانا و واضح باشد. برای اینکه از ارزش و قیمت اصلی فلزی که خریداری می‌کنید مطمئن شوید، یک ویرگول بعد از رقم دوم عدد حک شده روی آن بگذارید. عدد بدست آمده، درصد فلز به کار رفته در آن را نشان می‌دهد. به طور مثال، اگر روی طلا عدد ۹۲۵ حک شده باشد یعنی ۹۲٫۵ درصد از طلای خالص (طلای 18 عیار ) ساخته شده است.

تشخیص طلا اصل با آسیب دیدن

نقره و پلاتین بسیار شبیه هم هستند و به‌راحتی می‌توان نقره را به جای طلای سفید به مشتری عرضه کرد. اما نقره به مرور زمان تیره و سیاه می‌شود و انعطاف‌پذیری زیادی دارد. این در حالیست که طلای سفید چنین خاصیتی ندارد.

طلای خالص روی سرامیک بدون لعاب رد طلایی بر جا می‌گذارد. اما رد نقره توسی یا سیاه خواهد بود.

روکش طلا یا نقره

گچ

یکی دیگر از روش‌های تشخیص اصل یا بدل بودن نقره استفاده از گچ است. نقره را روی گچ بکشید اگر رد تیره بر جا گذاشت یعنی اصل است.

تشخیص طلا با سرکه

طلای تقلبی و بدل خیلی سریع در سرکه سیاه می‌شود. برای چک کردن زیورآلات خود می‌توانید آنها را درون سرکه بیندازید و بعد از ۵ دقیقه نتیجه را بررسی کنید

تشخیص طلا با آمونیاک

آمونیاک سطح همه فلزات را تیره می‌کند به غیر از پلاتین. یعنی این ماده روی پلاتین اثری ندارد و می‌توانید اصل یا فیک بودن طلای سفید را به این روش چک کنید.

بیشتر بدانیم :

طلای رزگلد

راهنمای خرید طلای کودک

کیا کادنزا 2020 و تغییراتی بی نظیر در طراحی این خودروی جذاب

کیا کادنزا 2020 به عنوان یک سدان فول سایز است که شرکت از سال 2017 شروع به فروش آن کرده است. شرکت های خودروسازی به طور معمول برای اینکه مدل هایشان تکراری نشود آنها را ارتقا می دهند تا علاوه بر ظاهر آنها مجبور به صرف میلیون ها دلار برای یک بازطراحی کامل نشوند.

نسخه فیس لیفت کیا کادنزا 2020

کمپانی کیا به تازگی، نسخه فیس لیفت کادنزا را معرفی کرده است که تغییرات چشم‌گیری نسبت به نسخه قبل دارد.

کادنزا در کشور کره جنوبی با نام نK7 شناخته میشود و این نسخه جدید 3 سال بعد از ارائه نسخه اصلی معرفی شد و K7 premier نام گذاری شده است و پیش بینی می شود به عنوان کادنزای 2020 راهی بازار جهانی می شود.

بیشتر بدانیم :

تغییرات ظاهری کادنزا 2020

مهم‌ترین تغییر در کادنزا 2020 در نمای جلویی در قسمت چراغ‌ها و جلو پنجره مشاهده می‌شود و همچنین در بخش زیرین سپر جلو شاهد شکل جدیدی هستیم که با تریم کروم همراه شده است و در نمای عقب چراغ‌های جدیدی دیده می‌شود که به صورت یکسره به یکدیگر متصل هستند .

طراحی داخلی کادنزا 2020

در ادامه این تغییرات، کابین فیس لیفت جدید کادنزا به روز رسانی شده و قسمت مرکزی کابین کاملا بازنگری شده است. دسته دنده و دکمه های کنسول مرکزی آن نیز طراحی امروزی‌تری به خود گرفته است. داخل کابین نمایشگر دیجیتالی صفحه آمپر و نمایشگر بزرگ در مرکز داشبورد هم از ویژگی های مهم آن است.

ابعاد نمایشگر مرکزی برای سیستم اطلاعاتی و سرگرمی، کاملا بزرگتر شده و با جابجایی ورودی های هوا از کنار به زیر نمایشگر ابعاد هر دو نمایشگر را به 12.3 اینچ رسانده است.

این نمایشگر لمسی که جایگزین مدل کوچکتر نسل قبل شده است. با توجه به عکس هایی که از طراحی داخلی کیا کادنزا  منتشر شده است به وضوح می توان دید که کیا کادنزا 2020 با فناوری پیشرفته تر ارائه خواهد گردید، هنوز هیچ اطلاعاتی از فناوری مورد استفاده داخل خودرو  اعلام نشده است. اما غیر ممکن خواهد بود کهKIA بخواهد آن را با موتور مشابه ارائه کند .

کادنزا قرار بوده است که سدان لاکچری محسوب شود و به نظر می رسد KIA در این راستا تمام تلاش خود را کرده است.

از کجا قطعات کیا را خریداری کنیم؟

بدون شک در بازار امروز کشور ایران خرید قطعات کیا کار آسانی نیست ، در چنین شرایطی فروشگاه مجازی لوازم یدکی خودرو استار پارتس اقدام به فروش قطعات کیا و هیوندا در سریع ترین زمان ممکن کرده است .

مایه ترش چیست ؟

مایه ترش به خصوص برای انواع پنیرها از مخلوط استرپتوکوکوس کرموریس و لاکتیس استفاده می کنند.این گروه یک تخمیری بوده و عمدتا لاکتوز شیر را به اسید لاکتیک تبدیل می کنند.

استرپتوکوکوس لاکتیس قادر است در حرارت ۳۰ تا ۳۷ درجه سانتی گراد و محیط هایی با ۴ درصد نمک طعام و پی اچ هایی تا حدود ۹ به خوبی رشد نماید در صورتی که استرپتوکوکوس کرموریس این قابلیت را ندارد.

استرپتوکوکوسها از نظر شکل ظاهری کروی و بعضی اوقات مانند تسبیح به دنبال یکدیگر قرار می گیرند. از نظر خواص رشدی استرپتوکوکوس دی استیلاکتیس هم تقریبا مانند استرپتوکوکوس لاکتیس بوده با این تفاوت که نه تنها عمل تخمیر با لاکتوز آن سریعتر است بلکه تولید مواد طعم زا نیز در یک محیط می کنند و چون اسید سیتریک را تخمیر و به مواد طعم زا تبدیل می کنند از این جهت چند تخمیری هستند.

درجه حرارت مناسب برای رشد این باکتری معمولا ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی گراد است. اکثر لاکتوباسیلوسها به جز اسیدوفیلوس چند تخمیری بوده و علاوه بر تخمیر لاکتوز ، سیترات ها ( سترات سدیم ) را نیز شکسته و به مواد رایحه ای تبدیل می کنند.

تهیه مایه ترش ها

کمپانی و آزمایشگاههای هانسن در دانمارک و آمریکا از سال ۱۸۹۰ میلادی شروع به تولید و توزیع انواع کشت های میکروبی لاکتیک کرده و تا به امروز موفقیت های زیادی در کشف و جدا کردن خالص سازی انواع لاکتیک ها کسب نموده است.

امروزه این کمپانی کشت های لاکتیک را برای تهیه مایه ترش به چندین حالت عرضه می نماید:

١- کشت هایی به نام ردی – ست

که در بسته هایی به صورت غلیظ و خشک شده تصعیدی صادر می گردد. این مایه ترشها به طور مستقیم به شیر اضافه می شوند و معمولا برای ۲۰۰ تا ۱۰۰۰ لیتر شیر بسته بندی شده اند.

۲- کشتهایی به نام درای – وک

که به طریقه خشک کردن تصعیدی تهیه و در بسته های غیرقابل نفوذ به رطوبت نگهداری می گردد.

انواع درای – وک در بسته های ۲ تا ۴۰ گرمی عرضه می گردند که میتوان در ۴۰ تا ۸۰۰ لیتر شیر مستقیما کشت داد.

بعد از ۱۴ تا ۱۶ ساعت اسید لاکتیک مناسب در شیر حرارت دیده تولید میشود.

از مهمترین محاسن این نوع کشت این است که بدون یخ زدن و نگهداری در یخچال می تواند در نقاط مختلف دنیا عرضه گردد اگر چه خنک نگهداشتن آن بهتر است

٣- کشت های مایع

این گونه کشت های لاکتیکی یا مایه ترش به صورت محلول تازه عرضه می گردند که حتما بایستی در یخچال ۴ درجه سانتی گراد نگهداری شوند.

امروزه شرکتهای متعددی در سراسر جهان مایه ترشهای فوق را در بسته بندی های مناسب برای مصرف کنندگان تولیدات لبنی عرضه می نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر مواد غذایی ( پودر کاکائو ، بهبود دهنده نان و ....) می توانید به سایت فروشگاه مواد شیمیایی جهان شیمی مراجعه کنید

هر آنچه باید در مورد خرید زنجیر طلا بدانید

پیش از خرید زنجیر طلا  باید چندین نکته مهم را در نظر بگیرید: آیا زنجیر از جنس طلای جامد است؟ عیار طلای به‌کار رفته در آن چقدر است؟ از چه حلقه‌ها یا دانه‌هایی برای ساخت زنجیر استفاده شده است؟ برای آگاهی کامل از این موارد از شما دعوت می‌کنیم تا در ادامه مطلب با طلا فروشی آنلاین کیش طلا همراه باشید.

آیا زنجیر از جنس طلای جامد، روکش طلا یا تو توخالی است؟

یکی از پرسش‌هایی که پیش از انتخاب و خرید زنجیر طلا باید از خود بپرسید، این است که آیا محصول منتخب شما از جنس طلای کامل است، یا با فلزی دیگر ساخته شده و با طلا روکش شده است.

زنجیر با روکش طلا قیمت ارزان‌تری دارد اما در عوض، پس از مدتی، روکش طلای آن از بین رفته و فلز زیرین آن نمایان می‌شود. در این شرایط باید دوباره به طلافروشی مراجعه کرده و از متخصصان این امر بخواهید تا دوباره روی زنجیر روکش طلا بزنند.

با توجه به چنین مشکلاتی، اگر جزو کسانی هستید که همیشه گردنبند به گردن دارند، پیشنهاد ما این است که طلای جامد بخرید زیرا عمر آن همیشگی است و لازم نیست هر چند ماه یک‌بار، آن را آبکاری کنید.

عیار زنجیر طلای موردنظرتان چند است؟

هنگام خرید طلا باید به این نکته توجه داشته باشید که هر چه عیار محصول بالاتر باشد، نرم‌تر خواهد بود و عمر کوتاه‌تری نسبت به عیارهای پایین‌تر دارد.

اگر در نظر دارید که گردبند را هر روز استفاده کنید، بهتر است از طلاهای ۲۰ یا ۲۲ عیار چشم‌پوشی کنید زیرا این مصنوعات خیلی راحت خراش برمی‌دارند و در برابر ضربه مقاومت چندانی ندارند. این در حالیست که مثلا طلای ۱۰ یا ۱۴ عیار به این خاطر که فلز طلای کمتری در خود دارند، مقاومت و سختی بیشتری خواهند داشت.

البته، باید بدانید طلای کم‌عیار شاید مقاومت بالایی داشته باشد، اما بدون شک ارزش و بهای کمتری دارد. همچنین برای اشخاصی که به نیکل حساسیت دارند، به هیچ‌عنوان توصیه نمی‌شود. میزان حساسیت‌زا بودن طلاهای کم‌عیار، بسیار بیشتر از طلاهای خالص‌تر است.

به قفل زنجیر توجه کنید

پیش از خرید زنجیر گردنبند، حتما قفل آن را امتحان کنید و مطمئن شوید از آن مدل‌هایی نیست که خیلی راحت باز یا شکسته شود. قفل لابستر یکی از بهترین انتخاب‌ها برای زنجیر طلاست زیرا بشدت محکم است و به‌راحتی باز نمی‌شود.

نرم بودن زنجیر را امتحان کنید

یکی از مسایلی که حتما پیش از خرید زنجیر باید به آن توجه کنید، نرم بودن سطح آن است. شاید تصور کنید این موضوع چندان جدی نیست. اما همین‌قدر بدانید که وقتی سطح زنجیر زبر است، پس از چند ساعت استفاده پوستِ گردن و سینه شما بشدت آزرده و قرمز خواهد شد.

بیشتر بدانیم :

اجرت طلا

راهنمای خرید طلای کودک