مالتیتول از مواد شیمیایی هیدروژناسیون مالتوز به دست می آید و خواص کاری مطلوبی را در طی ساخت شکلات نشان می دهد.
در طی قرن بیستم مصرف قند در جهان به سه برابر افزایش یافته است.
به عنوان مثال در کشور انگلیس مصرف سالیانه آن در حدود ۴۰ کیلوگرم میباشد.
قند یک کالا نسبتاً ارزان محسوب میگردد و تفاوت زیادی بین دریافتی توسط فقرا و ثروتمندان وجود ندارد.
به قند به عنوان عامل برخی از بیماریهای شایع در کشورهایی که مصرف قند در آنها بالاست، اشاره شده است.
بیماریهای قلبی عروق کرونر، دیابت، سنگهای صفراوی کلیه، بعضی انواع سرطان و حتی ناهنجاری های رفتاری، همه را به طریقی به مصرف زیاد قند وابسته میدانند.
مصرف مواد غذایی پرقند یکی از علل مهم فساد دندانهاست.
ساکاروز مسبب اصلی می باشد، زیرا بیشتر مصرف می گردد.
اما گلوکز ، فروکتوز و لاکتوز هر سه به یک اندازه در فساد دندانها نقش دارند.
همچنین مصرف زیاد مواد قندی یا مواد غذایی شیرین باعث اضافه وزن یا چاقی در افراد می گردد.
امروزه با افزایش سطح بهداشت و سلامت جامعه و آگاهی های تغذیه ای، میزان تقاضا برای محصولات کم کالری و فراورده های باقند کاهش یافته رو به افزایش می باشد.
در حال حاضر فراورده هایی از قبیل نوشابه، مربا، آبنبات و شکلات های بدون قند و غیره در دسترس می باشد.
این محصولات به وسیلهٔ قندهای مصنوعی مانند آسپارتام و آسه سولفام پتاسیم و قندهای رژیمی مانند سوربیتول و مالتیتول تولید میگردند.
نکته :
عموماً شیرینی جات مواد غذایی متعادلی نیستند.
این محصولات از کربوهیدرات سرشارند. در حالی که شکلاتها هم از نظر کربوهیدرات و هم چربی واجد مقادیر بالایی هستند.
همچنین شیرینی جات از نظر میزان پروتئین ها و ویتامین ها فقیر می باشند.
امروزه محصولات متعددی به دلایلی درمانی توسعه یافته اند و شیرینی جات متعددی در بازار وجود دارند که یا خواصی سلامتی بخشی را افزایش دهند و یا در کنترل وزن اثر مثبت دارند.
شیرین کننده هایی که به جای شکر امتیاز گرفته اند شامل سوربیتول و فروکتوز که برای دیابتی ها مفیداند، گزیلیتول و غیره می باشند.
به شکلات به دلیل کافئین و تئوبرو مینی که دارد نیز انتقاداتی وارد است.
ترکیبات پودر کاکائو با میوه درخت خرنوب (lucast bean) یا جوانه چربی گرفته گندم قابل جایگزینی می باشند. پروتئین ایزوله شده سویا به طور رو به افزایشی برای ازدیاد پروتئین آب نبات ها (candy bars) به کارمیرود.
ترکیبات نامطلوب شکلات و محصولات قنادی برای اشخاصی که از دیابت رنج میبرند، شکر، دکستروز، قند اینورت و محصولات تبدیل یافته نشاسته می باشند.
به طور کلی زمانی که گوشواره از گوش در آمده است میتوان با کمک چند مرحله زیر به خوبی آن را شستشو داده و یا ضدعفونی کرد.
آموزش نحوه ضدعفونی کردن گوشواره طلا خارج از گوش:
ابتدا سعی کنید که دست های خود را دست کم به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید و بعد از آن به خوبی خشک کنید.
یک عدد لیوان شیشه ای کوچک و یا یک ظرف پلاستیکی کم ارتفاع آماده کنید و گوشواره خود را در آن قرار دهید
بعد از آن به فکر تهیه آب اکسیژنه باشید. اگر در خانه آب اکسیژنه دارید لیون یا ظرف پلاستیکی کم ارتفاع را تا نصفه پر از آن کنید. شما باید بعد از نصفه پر کردن لیوان ۲۰ دقیقه لیوان و گوشواره را به حال خود رها کنید. (چنانچه گوشواره طلای شما خیلی کثیف است و جرم زیادی رویش نشسته میتوانید به جای ۲۰ دقیقه، آن را از آخر شب تا اوایل صبح در آب اکسیژنه قرار دهید.)
بعد از اینکه دست کم ۲۰ دقیقه از زمان قرارگیری گوشواره درآب گذشت، میتوانید آن را برداشته و با کمک یک دستمال تمیز یا یک برس مخصوص و یا یک مسواک نرم تمام سطح گوشوراره را تمیز کنید. اگر سطح آن کثیف باشد احتمالا باید تاکنون لکه های کثیف شل شده باشد و با برس یا دستمال کشیدن از بین میرود.
بعد از برس کشیدن آن ها را زیر آب ولرم قرار دهید و چند دقیقه زیر آب نگاه دارید تا کاملا تمیز شوند. بعد از آن با کمک حوله یا هوای آزاد آن ها را خشک کنید.
اگر تمام کارهای فوق را درون یک سینک ظرفشویی انجام میدهید، برای اینکه گوشواره از دستتان نیافتد درون سینک یک آبکش بزرگ قرار دهید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خرید طلا و نگهداری از ان می توانید به سایت طلا فروشی انلاین کیش طلا مراجعه کنید.
نگهداری استخر، نیاز به دانش و آگاهی مخصوص به خود را دارد. برای نگهداری استخر، می بایست متغیرهای زیادی بصورت همزمان مد نظر قرار گیرند. لازمست تا همزمان به تعادل شیمیایی، ضدعفونی استخر و حفاظت از سطوح و شناگران توجه شود.
بوی زیاد کلر، نشاندهنده ضدعفونی شدن کامل آب استخر است.
در واقع بویی که به عنوان بوی کلر در استخر استشمام می شود، بوی کلر ترکیب شده (Combined Chlorine) یا کلرامین (Chloramine) است. کلر آزاد که خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد، بی بو است وقتی کلر آزاد با نیتروژن و یا آمونیاک ترکیب می شود، بوی ناخوشایند تندی تولید می کند. برای از بین بردن کلرامین و بوی ناخوشایند ناشی از آن، می بایست به استخر، شوک کلرزنی وارد کنیم. در شوک کلرزنی، حدود ده برابر میزان کلرامین موجود در آب استخر، کلرزنی انجام می دهیم تا باعث تجزیه شیمیایی مولکولهای کلرامین شود.
حتماً لازمست تا هر هفته استخر را شوک کلرزنی دهیم.
شوک دادن استخر تنها به سه دلیل نیاز می شود. دلیل اول، نیاز به از بین بردن کلرامین در آب استخر است که در موارد بالا به آن اشاره شد. دلیل دوم، از بین بردن جلبک ها و دلیل سوم، اکسیداسیون آب استخر و از بین بردن میکروارگانیسم هایی است که بدلیل مقاومت بالا، در کلرزنی های معمول روزانه از بین نمی روند. با توجه به این موارد، ممکن است در برخی استخرها بسته به حجم استفاده، شوک کلر حتی در بازه های زمانی ماهیانه و حتی بیشتر انجام شود
حضور حیوانات در استخر، مشکلی برای کیفیت شیمیایی آب استخر ایجاد نمی کند.
اینطور نیست! حضور حیواناتی مانند سگ و مرغابی در آب استخر باعث کاهش کیفیت شیمیایی آب استخر خواهد شد. pH و قلیائیت کل آب افزایش پیدا خواهد کرد و انواعی از باکتری های آلوده از این حیوانات وارد آب استخر می شوند. مخصوصاً مرغابی باعث می شود تا فسفات و آلودگی زیادی را از طریق فضولات خود وارد آب استخر کند. ضمن اینکه مو و پر این حیوانات می تواند وارد صافی پمپ مدار تصفیه استخر شده و مشکلاتی را برای عملکرد آن ایجاد کند.
می توان بجای کلر، از ریختن نمک در آب استفاده کرد.
دستگاه های کلرزن نمکی، باعث تولید کلر در آب می شوند. این دستگاه ها می توانند جایگزین قرص و یا انواع دیگر کلر در آب باشند. اما باید توجه داشت که این دستگاه ها با انجام عملیات الکترولیز روی نمک، باعث تولید کلر می شوند ونمک به تنهایی نمیتواند جایگزین کلر باشد. شاید این باور اشتباه ریشه در تصور مردم از وجود نمک در آب اقیانوس ها و تمیزی آب آنها به همین دلیل دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ساخت تاسیسات استخر ( آببندی استخر ، عایق رطوبتی استخر ، تصفیه آب استخر و.....) می توانید از کارشناسان تام استخر مشاوره بگیرید
جایگزین های ساکاروز همان شدت شیرینی ساکاروز را با یک اندیس کالری کمتر ایجاد می نمایند ومواد شیمیایی همچون مالتودکسترین، پلی دکستروز و قند الکل ها می باشند.
توسعهٔ جانشین های ساکاروز با پایهٔ دکسترین در ابتدا در آمریکا شروع گردید.
یکی از اولین شیرین کننده های کم کالری قابل پذیرش به صورت تجاری توسط شرکت Alberto-culver Inc در ۱۹۶۵ به بازار آمد.
نوآوری Alberto-culver عبارت از ترکیب صمغ عربی با ژلاتین برای همانندسازی ظاهری کریستال های ساکاروز بود.
این مخلوط را به سادگی در خل خشک نموده که این امر موجب ساختمان سلولی سوراخدار در آن می شد و بالاخره آن را به اندازههای کوچک دلخواه خرد و پودر می کردند.
نوآوری های دیگر در مورد جایگزین های ساکاروز توسط Pillsburry،Mansanto و Garnble &procter ارائه گردیدند.
این جایگزین ها عبارت از شربت های به دست آمده از غلات با DE پایین همراه با سیکلمات یا ساخارینهای مصنوعی متعددی همچون ساخارین، آسپارتام، آسه سولفام پتاسیم ، سوکرالوز در محصولات مختلف کم کالری استفاده گردیده است.
نکته :
این شیرین کننده ها در مقایسه با ساکاروز قدرت شیرین کنندگی بسیار زیادی را دارند. در عین حال برخی از آنها دارای پس طعم نامطلوبی میباشند.
در مورد ساخارین افزودن یک مقدار ویژه شکر گندم DE پایین برای کاهش مزه تلخ آن مفید است همچنین پس طعم آن را کاملاً می توان با افزودن ۰/۵ppm، ۵- پورین – نوکلئوتید برطرف نمود.
با توجه به قدرت شیرین کنندگی زیاد قندهای مصنوعی و دانسیته حجم کم این محصولات که بسته بندی شان را آسان(۰/۵ درصد) بی زحمت می نماید فروش این فراورده ها رو به افزایش است و این دلالت بر یک حوزه فروشی با پتانسیل رشد زیاد می نماید.
از آنجا که شیرین کننده های قوی مصنوعی قادر به تأمین تمامی ویژگی های کاربردی ساکارز نمی باشند، می توان از ترکیباتی مانند قندهای الکل بعنوان عامل پرکننده و بافت دهنده در فرمولاسیون فراورده های نانوایی استفاده کرد چذب قندهای الکل در بدن بسیار آرام و ناقص بوده و انرژی حاصل از مصرف آن ها پایین می باشد.
نحوه تمیز کردن گوشواره هایی که دارای سنگ قیمتی هستند و یا به اصطلاح نگین دارند کمی متفاوت است. مهمترین سنگ هایی که معمولا در این نوع گوشواره ها استفاده میشود الماس، یاقوت کبود و زمر هستند که سنگ هایی گرانبها و ارزشمندند. بنابراین شستشو و تمیز کردن گوشواره طلا اینچنینی از اهمیت زیادی برخوردار است.
برای تمیز و ضدعفونی کردن گوشواره طلا نگین دار مراحل زیر را دنبال کنید:
یک کاسه آماده کنید
داخل کاسه یک پیمانه کامل آب بریزید و بعد از اضافه کردن آب، حدود کمتر از ۱ چهارم پیمانه آمونیاک به آب کاسته اضافه کنید.
با دقت گوشواره طلا را داخل کاسه حاوی آب و امونیاک قرار دهید. تا ۲۰ دقیقه اصلا به محلول داخل کاسه و گوشواره طلا دست نزنید تا به اندازه کافی ضدعفونی شود.
بعد از اینکه گوشواره ۲۰ دقیقه در کاسه ماند، یک کاسه دیگر آماده کنید.
داخل کاسه دوم مقداری مایع ظرفشویی (مصف قاشق غذاخوری) بریزید و کاسه را تا نصفه پر کنید.
بعد از آماده شدن کاسه دوم، یک دستکش دست کنید و با کمک آن گوشواره را از کاسه اول خارج کنید. وقتی آن را در آوردید زیر آب شیر قرار دهید و با دست آن را دستمالی کنید.
بعد از آن گوشواره را به آرامی داخل کاسه دوم که حاوی آب و صابون یا مایع ظرفشویی است قرار دهید.
اگر جرم یا چیزی روی گوشواره طلا هنوز وجود دارد با کمک یک پارچه تمیز یا یک مسواک نرم آن را تمیز کنید.
سپس دوباره آن را آبکشی کرده و با کمک یک پارچه یا حوله تمیز آن را خشک کنید و در نهایت در معرض هوای آزاد قرار دهید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خرید طلا و نگهداری از آن می توانید به سایت طلا فروشی آنلاین کیش طلا مراجعه کنید.