نوین سازان

ساخت و ساز

نوین سازان

ساخت و ساز

مراحل ساخت استخر کشاورزی :

مراحل ساخت استخرهای کشاورزی و استخرهای ذخیره آب بستگی به نوع سازه استخر دارد ساخت استخرها معمولا به چندین صورت که در زیر دسته بندی شده اند تقسیم بندی میشوند که ما بدلیل مقاومت بیشتر و طول عمر زیادتر ساخت استخر کشاورزی بتنی را به صورت مرحله ای تشریح خواهیم کرد.

1.ابتدا باید محل ساخت استخر توسط کارشناسان مشخص شود پس از آن برآورد اولیه و بستن قرارداد با کارفرما برسر نوع ساخت استخر بتنی ، بلوکی ، استخر آجری صورت میگیرد.

2.اجرای پی کنی کاسه استخر با بیل مکانیکی ، بابکت و یا در مواری که پی کنی سازه استخر در موقعیتی قرار دارد که استفاده از وسایل مکانیکی امکانپذیر نباشد بناچار پی کنی بصورت دستی اجرا میشود 

3.  پس از پی کنی و رگلاژ کف استخر و تراز کف و یا اجرای شیب مورد نیاز نوبت به ریختن بتن مگر کف استخر با ضخامت حداقل 10 سانتیمتر میباشد پس از مدت 48 ساعت از گذشت بتن ریزی مگر و عمل آوری بتن نوبت به آرماتور بندی کف و بدنه استخر میرسد که مطابق نقشه آرماتوربندی استخر اجرا میشود              

4.در مرحله آرماتوربند استخر پس از بستن آرماتورهای استخر قبل از بستن قالب استخر برای بتن ریزی استخر در صورت نیاز به اجرای تاسیسات مکانیکی بایستی لوله های تاسیسات الکتریکی و مکانیکی ( کاسه چراغ استخر و برقکشی استخر و لوله کشی برای آبگرم و سرد و تخلیه استخر اجرا شود ) تمام مراحل تاسیسات استخر قبل از اجرای قالب بندی و بتن ریزی بایستی بصورت صحیح اجرا شود و سپس سر لوله های تاسیسات و کاسه چراغ ها طوری باید پوشیده شوند که پس از اجرای بتن ریزی داخل لوله های تاسیسات نبایستی با بتن پر شوند.

5.پس از اجرای لوله گذاری تاسیسات استخر نوبت به قالب گذاری استخر با استفاده از قالب فلزی و یا فایبرگلاس(استخر فایبر گلاس) میرسد

6.پس از ثابت کردن قالب ها بایستی برای یکنواختی بتن ریزی کف استخر و بدنه قالب های دیوار را از روی میلگرد های مش کف استخر فاصله ای حداقل 10سانتی متری برای پوشش مناسب روی میلگردهای مش و جلوگیری از پوسیدگی میلگردها و پیوستگی بتن بدنه و کف استخر در زیر قالبهای بدنه استخر باید ایجاد نمود

7.در استخرهای کشاورزی پس از مرحله بتن ریزی نوبت به آببندی استخر میرسد که چسب های مختلفی در بازار موجود هستند و چسب ها معمولا در استخرهای تا عمق 2.5 متر را میتوان هم با چسب های نانو با پایه سیمان و پودر سیلیس وهم چسب های رزین با پایه سیمان و پودر سیلیس بصورت دوغابی با فرچه تا سه دست چسب کاری به فاصله زمانی حداقل 12 ساعت و یا کشیدن ملات نازک با ضخامت دو میلیمتر بر روی دیواره و کف استخر با ماله فلزی استخر کشاورزی را آببندی کامل نمایید.

کرم یا مغزی شیرین بیسکویت های ساندویچی :

به طور معمول آنچه درون یک بیسکویت را پر می کند، تحت عنوان کرم یا مغزی شناخته می شود. به منظور جلوگیری از اشتباه باید توضیح داده شود که این کرم با آن چه تحت عنوان کرم خامه از شیر به دست می آید کاملا تفاوت دارد. در برخی از کشورها هم به آن « کرم » و در برخی دیگر « مغزی » که می گویند.

کرمها اصولا ترکیبی از شکر و چربی هستند. کیفیت چربی و اندازه ذرات شکر تعیین کننده کیفیت خوراکی کرم خواهند بود.

بهتر است میزان سفتی کرم با سفتی لایه های بیسکویت متناسب باشد. اگر کرم نرم تر باشد در اثر گاز زدن بیسکویت به بیرون تراوش خواهد نمود و اگر هم سفت تر باشد، خشک به نظر می رسد.

با توجه به استفاده از چربی نیمه جامد عموما این کرم در دمای پایین تر، سخت تر است. هرچه میزان شکر در کرم بیشتر باشد، کرم تولید شده سخت تر و خشک تر خواهد بود و هر چه اندازه کریستال های شکر بزرگتر باشد، کرم در داخل دهان حالت شنی بیشتری ایجاد می کند.

شرایط استفاده از چربی تا حدودی پیچیده تر است. به طور کلی قوام کرم براساس میزان مواد جامد موجود در چربی کرم تعیین خواهد شد. چرا که روغن موجود در چربی تنها عامل پخش کننده و فاز مایع خواهد بود.

دستورالعمل : 

کرمهای شکلاتی و بعد از آنها کرم های وانیلی از متداول ترین انواع کرم ها هستند. سایر کرم ها حاوی اسانس لیمویی، پرتقالی، توت فرنگی و تمشک می باشند.

کرم های کاکائویی حاوی ذرات ریز پودر کاکائو هستند در کرم های وانیلی از شیر خشک کم چرب یا پرچرب استفاده می شود تا طعم وانیل را دلپذیر نماید. کرم های میوهای دارای عصاره و یا شیره میوه های مورد نظر می باشند که همراه با مقدار مشخصی از اسیدهای میوه ها ( اسید سیتریک ، تارتاریک و مالیک) طعم مطلوب را ایجاد نمایند.

به منظور کاهش هزینه های تولید می توان از ذرات بیسکویت و یا نشاسته بهره گرفت.

کاربرد دکستروز مونوهیدرات به عنوان جانشین شکر می تواند بسیار مطلوب باشد. دکستروز شیرینی کمتری نسبت به ساکارز داشته و با ایجاد حالت خنکی در دهان حل می شود.(ممکن است از شیرین کننده های مصنوعی مثل آسپارتام نیز استفاده شود.)

زیاد بودن دکستروز به دلیل ایجاد مشکل در فعالیت آبی می تواند باعث بروز مشکلاتی در چسبیدن مغزی به بیسکویت شود

استفاده جزیی از لسیتین نیز معمول می باشد. این ماده امولسیفایر ، سبب افزایش سرعت مخلوط سازی کرم، نرم تر شدن کرم پس از خنک شدن و کاهش میزان شیب منحنی ذوب چربی می شود.

چگونه باید سایز و اندازه مناسب النگو را به دست بیاوریم؟

به طور کلی برای بدست آوردن سایز النگو روش های زیادی وجود دارد اما ما در این مقاله تنها به دو روش خواهیم پرداخت که در ادامه آن ها را توضیح داده ایم.

روش اول انتخاب سایز النگو: اندازه دور دست 

این روش بسیار ساده است. تنها کافی است که نوک  انگشت شست خود را روی نوک انگشت کوچک دست خود قرار دهید. سپس یک نخ و یا روبان باریک تهیه کرده و آن را دور پهنترین محیط دست خود در حالت ذکر شده قرار دهید.

روبان یا نخ را بچرخانید تا متوجه شوید که پهنترین بخش  دست شما کدام است. سپس دو سر روبان یا نخ که دور پهنترین بخش دست به هم رسیده اند با خودکار یا ماژیک علامت بزنید.

سپس روبان را باز کرده و روی خط کش قرار دهید تا سایز و اندازه آن مشخص شود. بعد از فهمیدن سایز روبان، با کمک جدول زیر سایز و اندازه النگوی خود را به دست آورده و آنگاه اقدام به خرید النگو طلا زنانه یا دخترانه یا بچگانه کنید.

راهنمای سایز النگو طلا برای کودکان

برای اندازه گیری النگوی دست بچه ها اگر نتوانستید متر پیدا کنید میتوانید به صورت پیشفرض بر اساس اندازه های زیر برای دلبندتان النگو بخرید

سایز دست کودکان ۶ ماهه تا ۱۱ ساله بر اساس سانتی متر و تقریبی:

  • ۶ ماهه: ۱۰
  • ۶ تا ۱۲ ماهه: ۱۱.۵
  • ۱ تا ۲ ساله: ۱۳
  • ۲ تا۵ ساله: ۱۴
  • ۶ تا ۸ساله: ۱۵
  • ۹ تا ۱۳ ساله: ۱۶.۵

قصد خرید النگوی طلا جدید دارید؟

چنانچه مایل هستید مانند خانم های شیک و امروزی به صورت اینترنتی النگو بخرید میتوانید به طلافروشی آنلاین مراجعه کنید و در میان تعداد زیادی از گزینه ها و محصولات موجود یکی را به دلخواه خود و بر اساس نکات ذکر شده در این مقاله خریداری کنید. برای اینکه از خرید خود در کیش طلا اطمینان حاصل کنید میتوانید مجوزهای فروش اینترنتی ما را در صفحه اول سایت مشاهده کنید و تمام آدرس ها و شماره های تماسمان را در این صفحه ببینید. چنانچه سوالی دارید و یا میخواهید مشاوره بگیرید نیز، میتوانید با ما تماس بگیرید تا شما را در خرید طلا یا جواهر راهنمایی کنیم.


چرا ساخت استخر با آجر؟

استفاده از بلوک و آجر که شباهت زیادی در ساخت با یکدیگر دارند نسبت به دیگر روش‌های ساخت استخر مانند بتن و یا خرید استخر فایبر گلاس  تفاوت‌های عمده‌ای دارند. از مهم‌ترین دلایلی که افراد به سمت استفاده از آجر در ساخت استخر کشیده می‌شوند سادگی و هزینه پایین آن است. به طوری که با توجه به مواد در دسترس از جمله بتن و آجر که تأثیر زیادی در پایین آوردن ساخت استخر می گذارند و همچنین فراوانی نیروهای متخصص در ساخت این نوع از استخرها، افراد بسیاری نسبت به ساخت این استخرها از خود علاقه نشان می دهند

روش ساخت استخر با آجر 

آجرها در ساخت استخر یا هر سازه دیگری تنها قادر به مقاومت در برابر نیروهای فشاری هستند . از این رو با توجه به نیرو همه جانبه وارد شده از سوی آب درون استخر، آجر چندان به تنهایی برای استفاده از آن در ساخت استخر مناسب نخواهد بود. از سوی دیگر آجر به تنهایی شاید بتواند استانداردهای عایق رطوبتی استخر را  برآورده کند اما مسلماً طول عمر کمی هم خواهد داشت. برای برطرف کردن این نقاط ضعف عمدتا از میلگرد همراه با آجر استفاده می‌شود.

ساخت استخر آجری با رویه پاششی بتنی 

این روش از ساخت استخر آجری که با توجه به هزینه نسبتا بالاتری که در مقایسه با روش قبلی دارد کمتر در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد، شباهت‌های زیادی به روش ساخت استخر به روش هسته بتن مسلح دارد و فرآیند کلی ساخت آن‌ها یکسان است ولی با این وجود تفاوت‌هایی هم در برخی از مراحل با یکدیگر دارند که در ادامه به آن ها اشاره شده است. مراحل ساخت استخر با آجر به این روش در مراحل زیر خلاصه می شود.

  • شیب بندی و صاف کردن کف استخر
  • ساخت دیوار آجری و پوشیدن آن با ملات سیمان (ضخامت این لایه باید حداقل ۲۰ سانتی‌متر باشد).
  • اجرای یک شبکه از میلگرد روی دیواره‌ها و کف استخر
  • بتن پاشی روی میلگردها و غرق کردن کامل آن‌ها
  • عایق کاری با استفاده از ایزوگام یا قیر گونی
  • اجرای یک لایه دیگر از سیمان روی لایه عایق رطوبت
  • رنگ کاری فضای داخلی استخر با استفاده از رنگ‌های مخصوص

ساخت استخر آجری با هسته بتن مسلح

این روش در چند مرحله خلاصه می‌شود که در زیر به آن‌ها اشاره و توضیحاتی هم در خصوص آن‌ها داده شده است.

  • شیب بندی و صاف کردن کف استخر
  • ساخت دیوار آجری ۱۰ سانتی‌متری بلافاصله پس از خاک، خارجی‌ترین قشر
  • اجرای یک شبکه مشبک از میلگرد در کف و دیوار استخر
  • ساخت لایه آجری ۱۰ سانتی‌متری دیگر
  • بتن ریزی و پر کردن شبکه میلگرد قرار گرفته در میان دو لایه آجر
  • بازه انتظار دو شبانه روز برای خشک شدن کامل بتن
  • سیمان کاری دیوار آجری
  • عایق کاری با استفاده از ایزوگام یا قیرگونی
  • رنگ کاری فضای داخل استخر با استفاده از رنگ‌های مخصوص

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ساخت تاسیسات استخر می توانید از کارشناسان تام استخر مشاوره بگیرید.


CARAMEL COLORING رنگ کارامل :

استفاده رنگ کارامل در نوشابه های کولا و تولید شکلات و جایگزین  پودرکاکائو در تولید محصولات همچون کیک و کلوچه و بیسکویت و تولید سیر ترشی و ماء الشعیر امروزه بسیار مرسوم است .

ابتدا برای ساخت آن از فرآیند حرارتی شکر یا گلوکز استفاده میشد، کارامل های رنگی توسط گرما و وجود مواد قلیایی تولید میگردند. ماهیت مواد قلیایی مشخص کننده بار الکتریکی در مولکولهای کاراملی بوده و مشخص کننده تناسب انواع کاراملهای مختلف برای فرآورده های غذایی متفاوت است.

کارامل آمونیاکی بار مثبت داشته و برای آبجوسازی و فرآورده های غذایی دیگر مورد استفاده قرار میگیرد. استفاده از سولفیت آمونیوم منجر به ایجاد بار منفی می شود، اینگونه کارامل ها در نوشابه استفاده میشود.

کارامل های کاستیک “۱” بار منفی ضعیف دارند و در تهیه مشروبات با درجه الکلی بالا استفاده می شود.

کاراملهای مثبت و منفی نمی بایست با یکدیگر مخلوط شوند چون سبب جدا شدن رنگ محصول میگردند.

کارامل های با رنگهای متنوعی در دسترس میباشند اما تمامی آنها با حرف یکسان (E) علامتگذاری شده اند (مانند ۱۵۰ E) اخیراً در انگلستان پیشنهاد شده است که مقدار مصرف آن در انواع غذاها به mg/kg ۲۰۰۰ برسد. در صورت اجرای چنین عملی شدت برخی از فرآورده های شیرینی و به ویژه نوشابه ها کمتر می شود.

کارامل یک رنگ غذایی قابل حل در آب است. این ماده در فرآیند حرارتی کاملا کنترل شده بر روی کربوهیدراتها و عموماً در حضور اسیدها، قلیاها و نمک در فرآیندی به نام کاراملیزاسیون تولید می شود.

رنگ کارامل ضداسید  Acid Proof Caramel

کاراملی است که در نوشابه های گازدار و سس ها استفاده می شود و به این علت به این نام اطلاق می شود که نسبت به اسید فسفریک ، اسیدسیتریک ،ا لکل۶۰% و نمک۱۵% مقاوم است و به مدت چند ماه پایدار است.

کارامل چیست و چه کاربردهایی دارد؟ 

کارامل یک افزودنی غذایی و همچنین یک آنتی اکسیدان است که در انواع مختلفی از محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. کارامل به عنوان یک رنگ غذا مدت هاست که در صنایع غذایی و آشپزخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد و برخلاف تصور مصرف کنندگان این افزودنی غذایی خانواده ای از مواد مشابه با خواص کمی متفاوت هستند.

هر یک از رنگ های کارامل خواص عملکردی خاصی دارد که سازگاری با یک محصول را تضمین می کند و اثرات نامطلوبی مانند تیرگی ، توده ای شدن و یا جداشدن اجزاء خوراکی‌ها را از بین می برد.