نوین سازان

ساخت و ساز

نوین سازان

ساخت و ساز

فراورده های ماهی :

جدا از نگهداری گوشت ماهی از طریق انجماد ، کنسرو کردن و دودی کردن ، ماهی را نیز می توان به بعضی از فرآوردهای آماده غذایی نظیر انگشت ماهی ، کیک ماهی ، اسپرید ماهی و برگر ماهی نیز تبدیل نمود .

به عنوان نمونه انگشت ماهی را از قالب های منجمد فیله ماهی سفید درست می کنند که بصورت انگشت بریده شده و آنها را وارد خمیر و خرده نان نموده و دوباره منجمد می کنند .

انگشت ماهی معمولا حاوی ۵۰ – ۷۰ در صد ماهی می باشد در حالیکه کیک ماهی (که حاوی سیب زمینی ، سبزی و ادویه نیز می باشد ) باید حداقل حاوی ۳۵ درصد ماهی باشد.

برای تهیه فرآورده های ماهی از افزودنی های مختلفی استفاده می شود مانند رنگ ( زرد در فیله دودی ، قهوه ای در نمک سود و دودی ) ، چاشنی ها ، امولسیفایرها و گاه نگهدارنده ها و آنتی اکسیدان ها . از افزودنی های دیگری هم ممکن است استفاده شود .

خمیر ماهی :

ماده ای خام و با کیفیت بالایی است که می تواند، به تنهایی و یا بصورت مخلوط با اجزای دیگر ، به منظور تهیه فرآورده های مختلفی با طعم و بافتهای متفاوت مورد استفاده قرار گیرد .

خمیر ماهی در سه نوع بدون نمک ( حاوی ۳/ ۰ درصد پلی فسفات ، ۴ درصد سوربیتول ،۴ درصد ساکاروز ، نشاسته ، تخم مرغ ، سبزیجات و ادویه ) ؛ خمیرماهی با نمک (حاوی تا ۵ / ۲ درصد نمک ، ۵/ ۰ درصد سوربیتول ، ۵ درصد ساکاروز و سایر مواد ) و خمیر ماهی خام تولید می گردد.

روش تولید خمیر ماهی :

تولید خمیر ماهی شامل مراحل ذیل می باشد :

١- انتخاب ماهی مناسب ؛ در تولید خمیر ماهی بیشتر از ماهی های با گوشت سفید مانند ساردین استفاده می شود . گوشت ماهی های محتوی استخوان و تیغ زیاد چندان مناسب نمی باشد .

۲- پاک نمودن ؛ پاک کردن شامل جدا نمودن سر ، خالی کردن شکم و فیله نمودن می باشد.

۳- شستشو ؛ این مرحله جهت خارج کردن خونابه ، پروتئینهای سارکوپلاسمی و دناتوره شده ، کاهش الاستیسیته ، کاهش بار میکربی و غیره انجام می پذیرد .

در شستشو از آب با سختی پایین و دمای زیر ۱۰ درجه سانتیگراد که حاوی نمک در غلظت ۱ /۰ تا ۳ /۰ درصد می باشد، استفاده می گردد.

۴- اضافه نمودن مواد افزودنی مانند سوربیتول ، ساکاروز ، نمک ، پلی فسفات و نیز نشاسته ، تخم مرغ ، سبزیجات ، ادویه ها و چاشنی .

۵- انجماد و بسته بندی خمیر ماهی عموما در دمای ۳۵- درجه سانتیگراد صورت می پذیرد . دمای انجماد هر چه پایین تر باشد کیفیت خمیرماهی تولیدی بهبود می یابد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر مواد شیمیایی یا غذایی مثل اسید ها ها آلی (اسیید استیک و...) کربنات ها ( کربنات پتاسیم ) و.. میتوانید به سایت فروشگاه مواد شیمیایی جهان شیمی مراجعه کنید.

هر آنچه در مورد روکش طلا یا آبکاری طلا باید بدانید

حتما شما هم تا به حال نام روکش طلا یا آبکاری طلا را شنیده‌اید. در این مطلب از بلاگ طلا فروشی اینترنتی کیش طلا  قصد داریم آبکاری طلا یا روکش طلا را بیشتر به شما معرفی کنیم.

انگشتر یا حلقه طلا تماما از طلای خالص تهیه نشده است، بلکه از فلزی دیگر ساخته و سپس با  طلا روکش میشوند.

روکش کردن یا آبکاری طلا اغلب برای این است که قیمت خرید طلا کاهش پیدا کند. یعنی مثلا یک انگشتر نقره را با آب‌طلا روکش می‌کنند تا شبیه طلا بشود. در این حالت، بهای آن کاهش می‌یابد اما ظاهرش کاملا شبیه طلای زرد است.

چه فلزاتی را می‌توان با روکش طلا یا آبکاری طلا کرد؟

تقریبا همه فلزات را می‌توان در فرایند آبکاری الکتریکی روکش طلا کرد. اما عموما مصنوعاتی از جنس نقره، برنج، مس و نیکل گزینه‌های مناسب‌تری برای این امر بشمار می‌روند.

باید توجه داشته باشید که این روکش‌ها به مرور زمان از بین می‌رود. برای این منظور باید دوباره آن را روکش کنید. البته اگر روکش با ضخامت مناسب انجام شده باشد، دوام خوبی دارد و ممکن است تا سال‌ها با کمترین تغییر به قوت خود باقی بماند.

مراحل روکش طلا یا آبکاری طلا

روکش کردن یک قطعه طلا بوسیله طلا به روش الکترولیز را آبکاری می‌گویند که در ده مرحله انجام می­‌گیرد.

آماده سازی: براق کردن و تمیز کردن زیرکار در آبکاری طلا ضروری است. این کار اغلب توسط دینام صورت می‌گیرد. روی دینام فرچه­‌های موئی، نمدی یا پنبه‌­ای قرار دارد که همراه با روغن پنزا برای از بین بردن خط های تقریبا عمیق مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای براق کردن روی کار هم از روغن پولیش مخصوص طلا و فرچه موئی استفاده می‌شود.

شست‌وشو: زیرکار را با پودر شوینده و آب داغ می‌شویند تا همه چربی‌ها از بین برود. سپس آن را در محلولی متشکل از ۳۰ گرم سیانور پتاسیم یا سدیم (NACN یا KCN) در یک لیتر آب مقطر می‌ریزند. در آخر هم با آب شهری آن را آبکشی می‌کنند.

لیزگیری: زیرکار که قرار است روکش شود را درون محلولی متشکل از یک لیتر آب مقطر ۱۰۰ یا یک استکان اسید سولفوریک غلیظ (۲SO4) قرار می‌دهند. سپس با آب شهر می‌شوند. در آخر هم فلز را با استفاده از خاک اره خشک می‌کنند تا همه رطوبت فلز گرفته شود.

وان آبکاری: زیرکار را درون محفظه‌ای شیشه­‌ای از نوع پیرکس- فایبر گلاس یا وان (محفظه) فلزی با پوشش P.V.C قرار می‌دهند و الکترولیت روی آن می‌ریزند.

بیشتر بدانیم : پستونک طلا

خرید لوازم یدکی خودرو و شناخت قطعات برای صاحبان خودرو

داشتن اطلاعات درباره ی خرید لوازم یدکی هیوندا یا قطعات هر نوع خودروی دیگری فقط مناسب فروشندگان و تعمیرکاران نیست و برای صاحبان خودرو نیز می تواند ضروری و کار آمد باشد. مطمئنا شما که صاحب خودرو هستید با داشتن اطلاعات در خصوص لوازم یدکی خودروی خود میتوانید چه از لحاظ اقتصادی و چه از لحاظ فنی برای تامین قطعات مورد نیاز خودروی خود اقدام کنید.

ما در اینجا قصد داریم تا نحوه خرید لوازم یدکی و هر آنچه که شما ممکن است در هنگام مراجعه به تعمیرگاه با آن مواجه شوید را در ادامه ی این مطلب برای شما بیان کنیم. شما میتوانید هر نوع نظر و یا پیشنهادی در خصوص این مقاله داشتید را در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید تا در اسرع وقت به آن رسیدگی کنیم.

شماره فنی (( Part Number )) خودرو چیست؟

تمامی قطعات و لوازم یدکی هیوندا و کیا دارای شماره فنی مخصوص و منحصر به فرد هستند . البته لازم به ذکر است بعضی مواقع قطعات برخی از خودروها ی این دو شرکت خودرو سازی به صورت مشترک نیز استفاده میشوند. زیرا برخی شماره های فنی قطعات خودروهای این دو شرکت با هم مشترک می باشند .

در صورت آشنا نبودن شخص تامین کننده قطعه و استفاده از کد های فنی مشابه باعث اختلال در عملکرد سیستم های دیگر خودرو می شود. کد های فنی اشتباه میتواند باعث اختلال در عملکرد سیستم های دیگر خودرو شود که نیاز به تنظیم مجدد قطعه خواهد بود و باید زمان و هزینه بیشتری را برای تعمیر و تعویض قطعات صرف کرد.

بیشتر بدانیم : تعویض و خرید جعبه فیوز داخل اتاق

راهکار

توصیه ما در  فروشگاه اینترنتی لوازم یدکی خودرو استار پارتس به شما این است که برای خرید لوازم یدکی هیوندا و کیا و یا هر خودروی دیگری با هر برندی که مورد استفاده شما می باشد رابه دست کارشناسان مربوطه دراین حرفه سپرده تابا پیشنهادمناسب ترین ودرست ترین وبه صرفه ترین قطعات شما رادر جهت خریدمناسب قطعه همراهی کنند.

وقتی خودرویمان دچار خرابی قطعات میشود چه کاری انجام بدهیم؟

وقتی که خودرویتان دچار مشکل میشود و شما به مکانیک مراجعه می کنید احتمالا مکانیک پس از بررسی و عیب یابی خودرو، به شما میگوید که قطعاتی از خودرویتان باید تعویض شوند. قطعات زیاد در خودرو و تنوع آنها با اسامی جدید معمولا ما را دچار سردر گمی میکند .

ممکن است نام‌هایی چون آلترناتور، پلوس، میل سوپاپ، سیبک موجگیر ، قرقری فرمان ، یونیت ، کمپرسور ، طبق ، انواع سنسور و یا کاتالیزور به گوش شما بخورد. البته هر وسیله نقلیه، دارای یک سری اقلام مصرفی نیز هست که پس از مدتی استفاده باید بازبینی و در صورت نیاز تعویض گردد. دوره تعویض و بازبینی این اقلام متفاوت بوده و ممکن است بین ۱ ماه الی چند سال اختلاف وجود داشته باشد.  همچنین زمان تعویض لوازم مصرفی و خرید لوازم یدکی خودرو  وابستگی زیادی به میزان کارکرد خودرو و کیفیت اقلام بکار گرفته شده در خودرو دارد.

بیشتر بدانیم :                     

واتر پمپ آوانته

بیسکویت های مخصوص افراد دیابتی

افراد دیابتی مبتلا به بیماری دیابت ملیتوس که به عنوان بیماران دیابتی شناخته می شوند در متابولیسم گلوکز مشکل دارند.

در میزان گلوکز خون این افراد پس از مصرف غذا ابتدا افزایش یافته و سپس کاهش می یابد.

افزایش گلوکز به دلیل شکستن ترکیبات کربوهیدراتی است. به طور عادی میزان گلوکز خون کم است چرا که مقدار آن با توجه به میزان فعالیت های بدن و توسط یک سیستم پیچیده هورمونی کنترل می گردد.

هورمون انسولین بین همه هورمونها توانایی کاهش قند خون را دارد. انسولین در لوزه المعده تولید می شود و سبب ورود گلوکز به سلول ها و در نتیجه کاهش میزان آن در خون کاهش می گردد.

اگر میزان گلوکز خون به درستی کنترل نشود، شخص با مشکلات جدی روبه رو خواهد شد.

مبتلایان به دیابت برای تنظیم مقدار کربوهیدرات مصرفی خود اغلب نیاز به هورمون انسولین دارند. همچنین نوع کربوهیدرات مصرفی نیز اهمیت دارد. چرا که سرعت هضم انواع مختلف کربوهیدرات ها متفاوت است.

بنابراین با توجه سرعت جذب میزان کربوهیدرات هایی مانند ساکارز و قندهای دیگر به جز فروکتوز باید در حد امکان پایین نگه داشته شود.

همچنین باید از مصرف ساکارز، گلوکز (دکستروز)، شربتهای انورت ، عسل، ملاس، مالتوز ، لاکتوز و مالتودکسترین خودداری شود.

بیشتر بدانیم:

توجه :

مصرف روزانه فروکتوز در این افراد باید حدود ۵۰ تا ۱۰۰ گرم در دو یا چهار وعده باشد تا بدین ترتیب سبب بروز متابولیسم بسیار شدید فروکتوز در کبد و تحریک ترشح انسولین نگردد.

کربوهیدرات مصرفی در بیسکویت مخصوص افراد دیابتی باید وزن مولکولی کمی داشته و ترکیب و مقدار آن روی برچسب فرآورده عنوان شود.

البته عدم وجود شکر در دستورالعمل تهیه بیسکویت سبب بروز مشکلات بسیاری در بافت وساختار می گردد. از شیرین کننده های قابل قبول در این صنعت می توان به فروکتوز ، انواع پلی ال ها (سوربیتول، مانیتول که متأسفانه ملین است) و یا شیرین کننده های جایگزین همچون ساخارین ، آسه سولفام و سیکلامات اشاره کرد.

همچنین پلی دکستروز به عنوان یک عامل حجم دهنده، قابل قبول است زیرا سبب کاهش مقدار انرزی کل می گردد.

به استثنای فروتکوز تمامی این ترکیبات را به عنوان افزودنی شناخته شده و دارای عدد E اروپایی هستند.

بهترین جایگزین ساکارز در دستورالعمل های تولید بیسکویت ها، مخلوطی از پلی دکستروز و ایزومالت یا مالتیتول با مقداری فروکتوز و یا شیرین کننده جایگزین مانند آس سولفام که مقاوم در برابر حرارت است قادر به افزایش میزان شیرینی فرآورده می باشند.

بیسکویت های دیگر :

عدم استفاده از سایر ترکیبات مانند خشکبار، تخم مرغ و رنگهای مصنوعی که می تواند سبب بروز مشکلات سلامتی شود، راحت تر از عدم استفاده از شکر و گلوتن است.

خشکبار به عنوان طعم دهنده استفاده می شود. اما در صورت حساسیت ترکیبات یا به طور مثال روغن دانه ها یا بادام زمینی از مصرف آن در فرآورده باید خودداری گردد.

در صورت حساسیت به تخم مرغ، لستین را می توان از آرد سویا تهیه کرد. امروزه رنگهای مصنوعی کاربرد زیادی ندارند و کارامل و پودر کاکائو می توانند جایگزین آن ها باشند.

چگونه بهترین حلقه طلا را انتخاب و خریداری کنیم؟

اگر قصد خرید حلقه طلا دارید این راهنما از گالری طلا و جواهر کیش طلا را تا انتها بخوانید تا متوجه شوید به چه مسایل و مواردی باید پیش از خرید طلا توجه داشته باشید.

حلقه طلا باید چه عیاری داشته باشد؟

عیار طلا همان طور که می‌دانید نشان دهنده میزان طلای خالصی است که در محصول به کار رفته است. بالاترین عیار طلا، ۲۴ است. به‌طور مثال، طلایی با عیار ۱۰ یعنی حدود ۴۲ درصد طلای خالص در ساخت آن استفاده شده (۱۰ تقسیم بر ۲۴) و بقیه آن از فلزات دیگری همچون نیکل، زینک و … تشکیل شده است.

همان‌طور که حدس زده‌اید، هر چه عیار طلا بالاتر باشد، ارزش آن بیشتر و در نتیجه قیمتش نیز بالاتر است. بنابراین هنگام خرید طلا با عیار بالا باید قیمت آن را نیز مدنظر داشته باشید.

فارغ از این مورد، مقاومت و ماندگاری مصنوعات طلا نیز اهمیت بسیار زیادی دارد.

از آنجا که طلای خالص بسیار نرم و شکننده است، اگر عیار حلقه طلایی که انتخاب می‌کنید پایین‌تر باشد، عمر طولانی‌تری خواهد داشت زیرا محکم‌تر است و به راحتی آسیب نمی‌بیند.

آیا انگشترهای طلا حاوی نیکل هستند؟

نیکل فلزی است که اغلب مواقع برای ساخت مصنوعات طلا به طلای خالص اضافه می‌شود. تنها ایرادی که این فلز دارد این است که برخی مردم به آن حساسیت دارند و پوستشان به محصولی که حاوی نیکل است واکنش نشان می‌دهند.

اگر جزو کسانی هستید که به این فلز حساسیت دارید، نباید سراغ طلای عیار پایین (عیار ۱۰) بروید زیرا نیکل موجود در آنها بسیار زیاد است و حتما پوستتان واکنش نشان خواهد داد.

طلاهای بالا ۱۴ عیار بهتر هستند. اما همچنان امکان اینکه حساسیت ایجاد کنند نیز وجود دارد.

طلای ۱۸ عیار و یا بالاتر گزینه خوبی هستند و احتمال اینکه حساسیت بدهند بسیار پایین و تقریبا صفر است.

جنس زین انگشتر را از فروشنده جویا شوید

اگر روی حلقه‌ای که انتخاب می‌کنید سنگ قیمتی کار شده، حتما بپرسید که پایه نگهدارنده سنگ از چه جنسی است. پایه‌هایی که زرد رنگ هستند یعنی طلای خالص بیشتری دارند، در نتیجه احتمال شکستن آنها زیاد است. اگر یکی از پایه‌ها از بین برود، شما سنگ قیمتی خود را از دست خواهید داد.

آیا انگشتر باید طلای خالص باشد یا روکش طلا؟همه انگشترهای طلا تماما از طلای خالص تهیه نشده‌اند، بلکه از فلزی دیگر ساخته می‌شوند و سپس با طلا روکش میشوند.

طلای آبکاری شده از طلای واقعی ارزان‌تر است. اما به خاطر داشته باشید که روکش به مرور زمان از بین می‌رود و فلز اصلی نمایان می‌شود. در چنین حالتی باید دوباره آن را نزد جواهرساز ببرید تا برایتان از نو روکش کند.

اگر قصد دارید طلا را هر روز و همه جا دست کنید، بهتر است طلای کامل بخرید. اما اگر هر چند وقت یکبار انگشتر را استفاده می‌کنید اگر روکش باشد هم مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

البته اگر به نیکل حساسیت دارید مطمئن شوید که فلز اصلی انگشتر از نیکل نباشد که مشکلی برای پوست شما ایجاد نشود.

بیشتر بدانیم : پستونک طلا