نوین سازان

ساخت و ساز

نوین سازان

ساخت و ساز

جلوبندی خودرو و ایرادات رایج آن

اگر در زمینه خودرو کمی اطلاعات داشته و یا مدت کوتاهی است که به رانندگی مشغول هستید، حتما عبارت جلوبندی خودرو را شنیده‌اید.

اهمیت این بخش از خودرو زمانی افزایش پیدا می‌کند که بدانید معمولا خودروهایی که از ناحیه جلوبندی دچار مشکل می‌شوند مشتری چندانی ندارند و این قسمت از خودرو آنقدر مهم است که حتی مراکزی برای تعمیر تخصصی آن به نام جلوبندی سازی نیز وجود دارد. در ادامه این مقاله از استار پارتی نمایندگی فروش قطعات کیا و هیوندای همراه باشید تا اطلاعات شما را در این بار تکمیل کنید.

جلوبندی خودرو چیست و به کدام قسمت خودرو اشاره دارد؟

جلوبندی خودرو به قسمت جلو و زیرین خودرو گفته می‌شود که یکی از وظایف آن ایجاد راحتی در رانندگی و تعلیق خودرو در هنگام حرکت و رد شدن از سطوح ناهموار می‌باشد.

تفاوت سیستم تعلیق خودرو با جلوبندی خودرو در این است که سیستم تعلیق شامل کمک فنرها و چرخ‌های عقب خودرو نیز می‌شود اما جلوبندی تنها به قسمت جلوی خودرو اشاره داشته و شامل فرمان و میل فرمان نیز می‌گردد.

از آنجا که چرخ‌های جلو، نقش هدایت خودرو را به طرفین نیز بازی می کنند، در نتیجه اهمیت سیستم تعلیق خودرو در جلو بسیار بیشتر از عقب خودرو می باشد. از این رو به این قسمت که شامل سیستم فرمان خودرو نیز می شود، به طور جداگانه، جلوبندی خودرو گفته می شود.

در تصویر زیر، جلوبندی خودرو و متعلقات آن مشاهده می‌شود و می‌توان به طور دقیق قسمتی از خودرو را که به آن جلوبندی گفته می‌شود را مشاهده نمود.

بیشتر بدانید:

اجزای تشکیل دهنده جلوبندی خودرو

جلوبندی خودرو از قطعات مختلف و بسیاری تشکیل می‌شود که عدم هماهنگی و یا ایجاد خرابی در هر کدام از این قطعات موجب ایجاد اشکالاتی در حین رانندگی خواهد شد. این قطعات عبارتند از:

• سیستم فرمان

• سیستم تعلیق در جلو

• سیستم چرخ‌ها

• میل تعادل و میل موجگیر

• بلبرینگ و توپی چرخ‌ها

• فنر و کمک فنرهای جلو

• سیبک‌ها

• اکسل

• سگ دست و شغال دست

• طبق

• رام

بیشتر بدانید : راهنمای خرید لوازم یدکی هیوندای

استفاده از سوربیتول در غذای سگ ها

سوربیتول ممکن است از طریق یک واکنش کاهش گلوکز تولید شود که در آن گروه آلدهید به یک گروه هیدروکسیل تبدیل می شود. واکنش نیاز به NADH دارد و توسط آلدوز ردوکتاز کاتالیز می شود. کاهش گلوکز اولین گام راه پولیول متابولیسم گلوکز است.

این مکانیسم حاوی ترکیب تیروزین در محل فعال آلدئید ردوکتاز است. اتم هیدروژن در NADH به اتم کربن آلدئید الکتروفیله منتقل می شود. الکترون ها در اتصال دوجنسی کربن آلدئید به اکسیژن منتقل می شوند که پروتون را بر روی زنجیره جانبی تیروئید جذب می کند تا گروه هیدروکسیل را تشکیل دهد. نقش آلدئید ردوکتاز تیروزین فنول به عنوان یک اسید کلی برای تولید پروتون به اکسیژن آلدهید شده کاهش یافته در گلوکز استفاده می شود.

کاهش قند در مسیر طبیعی متابولیسم گلوکز در بدن انسان طبیعی نیست، جایی که سطح گلوکز در محدوده طبیعی است. با این حال، کاربرد سوربیتول در بیماران دیابتی که سطح قند خونشان بالا است، تا ۱/۳ گلوکز می تواند از مسیر کاهش گلوکز جلوگیری کند. این NADH  مصرف خواهد کرد و در نهایت منجر به آسیب سلول خواهد شد.

بیشتر بدانید :

شیرین کننده های مصنوعی مانند  آسپارتام ، سوربیتول به طور کلی ایمن به نظر می رسند و به عنوان یک شیرین کننده مصنوعی جایگزین در غذاهای انسانی محبوب شده اند. در غذای حیواناتی مانند سگ ها نیز به انداز های مشخص می توان استفاده کرد.

سوربیتول یک جایگزین قند است یک ماده شیرین کننده شیمیایی مصنوعی است که برای جذابیت بیشتر عطر و طعم غذای سگ هااضافه می شود و هیچ آسیبی به سگ هاوارد نمی کند. تا حدی از ارزش غذایی برخوردار است. برخلاف شیرین کننده های مصنوعی با کالری صفر، انرژی رژیم غذایی را تأمین می کند. یک داروی اثبات شده برای سگ ها است و سمی نیست.

سوربیتول معمولاً در صنایع غذایی نیمه مرطوب مخصوصاً حیوانات اهلی مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد سوربیتول در غذای سگ ها بی خطر است، اما میزان مصرف آن فقط طبق توصیه پزشک باید انجام شود. مصرف بیش از حد دارو منجر به سایر مشکلات مرتبط با سلامتی می شود. به هیچ وجه نمی تواند قند خون یا سطح گلوکز را افزایش دهد، زیرا نوعی کربوهیدرات است که توسط بدن به طور کامل جذب نمی شود.

سوربیتول را با شیر یا آب مخلوط کنید و از آنجا که شیرین است، سگ ها آن را به راحتی مصرف می کنند. به عنوان ملین نیز استفاده شود. اگرچه سوربیتول برای حیوان خانگی خطرناک نیست، در صورت مصرف در دوزهای زیاد ممکن است باعث ناراحتی معده، گاز یا مدفوع شل شود.

سوربیتول ، اگر به عنوان راه حل تجویز شود ، باید به طور موقت برای درمان روده سگ درمان شود. استفاده طولانی مدت از آنها منجر به وابستگی ملین خواهد شد.

منبع : www.jahanshimi.com


تعیین سایز انگشتر و روش‌های تغییر سایز انگشتر

دقیق‌ترین روش برای تعیین سایز انگشتر مراجعه به یک مغازه یا گالری طلا و جواهر نزدیک محل زندگی‌تان است. شما در طلافروشی می‌توانید با چندین ابزار مختلف و خاص برای تعیین اندازه حلقه و انگشتر آشنا شوید.

اگر انگشتر طلا شما به خوبی اندازه دستتان است و می‌خواهید بدانید سایز آن چند است، بهتر است بدانید طلافروشان از یک قالب استیل حلقه برای این کار استفاده می‌کنند. حلقه قبلی شما روی قالب حلقه طلافروش قرار داده می‌شود و شماره‌ای که پایین قالب حلقه حک شده درست هم‌اندازه سایز حلقه شماست. در پایین، می‌توانید تصویر قالب حلقه را مشاهده کنید.

تعیین سایز انگشتر با کمک اندازه‌گیرهایِ قابل چاپ

در تصویر پایین، یک نمودار سایز حلقه که قابل چاپ است را مشاهده می‌کنید که می‌توان از آن برای تعیین اندازه حلقه استفاده کرد. برای مشخص کردن دقیق‌ترین اندازه، حلقه باید دایره را پوشش دهد به طوری که دایره سیاه مماس با داخل حلقه باشد.

لطفا توجه داشته باشید که احتمال دارد از این اندازه‌گیرهای حلقه برای تعیین اندازه «نسبتا» دقیق انگشتر طلا استفاده کنید. بنابراین، همیشه توصیه می‌شود که اندازه حلقه را توسط طلا و جواهرفروش حرفه‌ای و با وسایلی که در بالا گفته و نشان داده شد، یعنی قالب حلقه و اندازه‌گیر فلزی حلقه اندازه بگیرید تا سایز دقیق انگشتر طلا مشخص شود.

تعیین اندازه انگشتر با کمک نمودار اندازه حلقه

آن چه در قسمت پایین مشاهده می کنید، جدول اندازه انگشتر است که قطر انگشتر (اندازه سرتاسر حلقه) و محیط انگشتر (اندازه دور تا دور حلقه) را برای هر اندازه می سنجد. این ابعاد هم به واحد اینچ هستند و هم میلی‌متر. با این حال، استفاده از سیستم متریک به میلی‌متر با خط‌کش استاندارد خیلی آسان‌تر خواهد بود. تفاوت در قطر بین هر اندازه سوراخ حلقه ۰٫۸ میلی‌متر و هر نصف اندازه حلقه ۰٫۴ میلی‌متر است.

بیشتر بدانید: دانشنامه طلا

عوامل تاثیرگذار در نحوه اندازه‌گیری سایز حلقه طلا

عوامل بسیار زیادی در تعیین سایز انگشتر طلا تاثیرگذار هستند. این عوامل که می‌تواند از شب به روز و از فصلی به فصل دیگر تغییر کند عبارت‌اند از:

دما: انگشتان در هوای سرد قطر کمتر و در هوای گرم قطر بیشتری دارند

رطوبت: باعث تورم انگشتان می‌شود

رژیم غذایی: نمک و دیگر مواد غذایی می‌توانند منجر به حبس مایعات بدن و تورم شوند

کاهش یا افزایش وزن

ورزش

بارداری

زمان روز: انگشتان صبح‌ها قطر کمتر و شب‌ها قطر بیشتری دارند.

بیشتر بدانید : راهنمای خرید اینترنتی طلا

فیلتر روغن هیوندای چیست؟

فیلتر روغن هیوندای از یک واشر فلزی سوراخ‌دار به همراه یک واشر آب‌بندی و یک سوراخ که در وسط بلوک سیلندر پیچ می‌شود و به همراه یک کاسه فلزی محتوی کاغذ فیلتردار جهت تصویه روغن تشکیل شده است.

در ادامه این مقاله با استار پارتس نمایندگی فروش قطعات کیا و هیوندای همراه باشید تا با این قطعه حیاتی در خودرو هیوندای خود بیشتر آشنا شوید.

روغن از سوراخ‌های روی واشر وارد فیلتر شده و پس از عبور از کاغذ صافی روغن از وسط فیلتر و سوراخ وسط وارد موتور می‌شود. روغن کثیف به وسیله فشار پمپ روغن وارد فیلتر شده و با عبور از صافی تصفیه می‌گردد.

انواع فیلتر روغن هیوندای

معمولا فیلترهای روغن هیوندای شامل دو نوع می‌باشند،فیلتر روغن اولیه و ثانویه.

فیلتر روغن اولیه می‌تواند ذرات به اندازه ۲۵ _۳۰میکرون (موی انسان ۶۵_ ۷۰ میکرون است) را متوقف کند. در فیلترهای جریان کامل تنها از نوع اولیه استفاده می‌شود که قادرند ۲۵ الی ۳۰ میکرون را در خود متوقف نمایند.

فیلترهای ثانویه می‌توانند ذرات ۵ تا ۱۰ میکرون را متوقف کنند. فیلترهای ثانویه (جریان فرعی) کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در موتورهای دارای دوفیلتر روغن اولیه و ثانویه، یک قسمت کوچک روغن حدود ۱ الی ۱۰ درصد وارد فیلتر ثانویه می‌شود و بقیه از محل فیلتر اولیه عبور می‌کند.

هر چقدر فیلتر بیشتری در موتور استفاده شود ذرات معلق بیشتری از روغن جذب می‌شوند.

بیشتر بدانید: راهنمای خرید روغن گیبرکس هیوندای

فیلتر مرغوب:

یک فیلتر روغن هیوندای مرغوب دارای مشخصات و قابلیت‌هایی است ازجمله:

¤ عدم مقاومت در برابر ورود روغن

¤ جداسازی مطلوب ذرات از روغن

¤ قدرت جذب بیشتر آلودگی‌ها

¤ مقاومت در برابر پارگی

¤ محفظه کارآمد با قابلیت تحمل فشار بالا

¤ آب‌بندی مناسب

¤ دارای سوپاپ اطمینان

در ساخت انواع فیلترهای مرغوب، ‌علاوه بر استفاده از کاغذهای مناسب به موارد دیگر نیز توجه می‌شود، ‌از جمله می‌توان به عدم وجود نشتی در مدیا فیلتر، ‌قرارگیری (جا نمایی) صحیح فیلتر در پوسته، ‌انتخاب نوع آلیاژ مصرفی در محفظه و پوشش مطلوب رنگی اشاره نمود.

اطمینان از استاندارد بودن فیلتر روغن هیوندای

هنگام خرید و نصب فیلتر حتما به استاندارد بودن آن باید توجه نماییم.

امروزه متاسفانه شاهد هستیم که فیلترهایی در تعویض روغنی ها و اتوسرویس‌ها وجود دارند که بسیار ارزان خریداری شده و با حذف قسمت‌های حیاتی در فیلترها نظیر سوپاپ اطمینان و استفاده از مواد نامرغوب باعث آسیب به موتور خودروها و کم شدن طول عمر موتور و تحمیل هزینه های سرسام‌آور به صاحبان خودروها می‌گردد‌.

منبع:  star.parts

تاریخچه شکلات :

تاریخچه شکلات : دانشمندان با آنالیز ظروف غذای انسان هایی که ۲۶۰۰ سال قبل زندگی می کردند به این نتیجه رسیدند که انسان ها از آن تاریخ شکلات مصرف می نمودند. البته مردم در آن زمان نوع مایع شکلات را مصرف میکردند.

در بررسی تاریخچه شکلات آمده است که مردم مکزیک از کاکائو نوشابه ای درست می کردند که مورد علاقه آزتکها یا سلاطین و اشراف مکزیک در امریکای مرکزی بود.

در قرن هیجدهم گیاهشناسی بزرگ سوئد لینیوس به درخت آن نام درخت غذای خدایان لقب داد.

هنگامی که هرنان کورتز دریانورد و کاشف معروف اسپانیولی وارد کشور مکزیک شد.

بیشتر بدانید : بهبود دهنده نان

تعریف شکلات :

این ماده مخلوطی از دانه های برشته کاکائو و ذرات فوق العاده ریز شکر با یا بدون کره کاکائو می باشد.

کره کاکائو چربی است که به طور طبیعی در دانه یا پودر کاکائو وجود داشته و بسته به محل رویش و درجه رسیدن دانه تا ۵۸ درصد نیز بالغ میگردد.

دانهٔ کاکائو حاوی بیش از ۴۰۰ ترکیب است در میان این ترکیبات می توان از چربی کاکائو، پروتئین، نشاسته ، فیبر خام ، کافئین و تئوبرو مین (که هر دو محرک می باشند) نام برد.

دانه کاکائو همچنین حاوی تیرآمین و فنیل اتیل آمین می باشد که هر دو این مواد باعث هوشیاری بیشتر می شود. طبق تعریف، هیچ محصولی را نمی توان شکلات نامید مگر اینکه کره کاکائو چربی عمده موجود در آن باشد.

این قانون در انگلستان و قاره اروپا به طور یکسانی عمل می شود. سایر کشورها قوانین خاصی خود را دارند. در فلات قاره اروپا کره کاکائو تنها چربی مجاز است.

در انگلستان تعریف قانونی شکلات عبارت از محصولی است که حداقل ۱۸ درصد کره کاکائو داشته باشد و مقدار چربی گیاهی آن بیشتر از ۵ درصد نبوده و حداقل ۳۵ درصد از مواد جامد آن از نوع مواد جامد کاکائو باشد که از این مقدار نیز حداقل مواد جامد بدون چربی کاکائو باید ۱۴ درصد باشد.

بیشتر بدانید : سوربیتول

شکلات به عنوان یک مادهٔ غذایی :

این ماده زمانی غذایی تجملی محسوب می شد ولی هنگامی که در مصرف آن میانه روی شود به یک غذای مفید و قوی تبدیل می شود.

هم اکنون شکلات تقریباً به عنوان یک فراورده غذایی ضروری محسوب می شود. شکلات یک شیرینی بسیار خوشایند و دلپذیر بوده و پذیرش سایر مواد غذایی را نیز افزایش می دهد.

این ماده به عنوان یک کالای ضروری بوده و برای نیروهای مسلح یک جیرهٔ غذایی اضطراری محسوب می شود. یک پوند شکلات (۴۵۳/۵۹gr) در حدود ۲۵۱۵ کیلوکالری انرژی را تأمین می نماید.

منبع : www.jahanshimi.com