تفاوت های جزئی در ترکیب اسیدهای چرب، باعث تغییر در مقدار عدد یدی و نقطه ذوب و به صورت معنادارتری، ترکیب تری آسیل گلیسرولی و پروفیل ذوب محصول می شود.
برای مثال، میزان تری آسیل گلیسرولهای مهم SOS در کره کاکائوی مالزیایی ۸۷/۵ درصد و در کره کاکائوی برزیلی ۷۱/۹ درصد میباشد و نمونه های آفریقایی حد وسط این دو هستند.
شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه ترکیب کره کاکائوی حاصل از مناطق جغرافیایی مختلف به تدریج بیشتر به هم نزدیک میشوند.
ساختمان کریستالی کره کاکائو، به خاطر اهمیتش در درک ویژگی های شکلات، مورد مطالعه بسیاری قرار گرفته است. چربی جامد شش فرم کریستالی دارد که به صورت I-VI مشخص شده اند .
انتقال از فرم V به فرم پایدارتر V منجر به ظهور کریستالهای سفیدرنگ چربی روی سطح شکلات می شود. این پدیده «سفیدک زدن یا شکوفه ای شدن» نامیده میشود و در اثر نوسانات درجه حرارت در طی نگهداری و مهاجرت روغن مایع از مرکز شکلات مغزدار به سطح شکلات تشدید می شود.
هرچند این تغییر ضرری برای انسان ندارد، اما نامطلوب تلقی می شود چرا که ممکن است با آلودگی میکروبی اشتباه گرفته شود.
یک شکلات ساده حاوی شکر و کاکائوی مایع همراه با کره کاکائو می باشد و کره کاکائو تنها چربی موجود در شکلات است.
به عنوان مثال یک شکلات معمولی دارای پودر کاکائو (تقریبا ۴۰ درصد که حاوی مقداری کره کاکائو است)، شکر (تقریبا ۶۸ درصد)، کره کاکائو (تقریبا ۱۲ درصد) و مقادیر کمی لسیتین و مواد دیگر می باشد.
بیشتر بدانیم : بهبود دهنده نان
توجه :
در کشورهای اتحادیه اروپا جایگزین کردن کره کاکائو با حداکثر ۵ درصد از چربی دیگری با ترکیب اسید چرب و تری آسیل گلیسرول مشابه، مجاز است که این چربیها از یک فهرست تعیین شده مربوط به چربیهای گرمسیری انتخاب میشوند .
چربیهای گرمسیری مجاز از پالم، ایلیپ ، شی (درخت روغن قلم)، سال ، کوکام و انبه مشتق میشوند و ممکن است به شکل جزء به جزء شده مورد استفاده قرار گیرند (روغن های قنادی). استفاده از روشهای هیدروژناسیون و اینتراستریفیکاسیون در آماده سازی این چربیها مجاز نیست .
شکلات شیری دارای کره کاکائوی کمتر و حدود ۳/۵ تا ۹ درصد چربی شیر است. شکلات سفید بر پایه شکر و کاکائوی مایع و کره کاکائو (بدون خود کاکائو) می باشد.
اگر شکلات سفید به صورت کامل تصفیه نشود، مقداری از طعم طبیعی مربوط به شکلات را حفظ خواهد کرد. شکلات معمولا دارای حداکثر ۰/۶ درصد لسیتین می باشد که با کاهش ویسکوزیته شکلات ذوب شده به فراوری شکلات کمک می کند.
گاهی اوقات جهت بهبود ویسکوزیته، پلی گلیسرول ریسینولئات اضافه میشود. اسید ریسینولئیک (۱۲ – هیدروکسی اولئیک اسید اصلی در روغن کرچک است.
بیشتر بدانیم :
تا حالا به خرید طلا برای آقایان فکر کرده اید ؟ بهترین گزینه برای خرید طلا برای اقای چیست ؟
دستبند طلا می تواند یک انتخاب هوشمندانه باشد ،در این مقاله با طلا فروشی اینترنتی کیش طلا همرا باشید تا شما را برای خرید بهترین دستبند طلا مردانه راهنمایی کنیم .
جنس دستبند را انتخاب کنید
دستبند طلای مردانه در انواع مختلفی عرضه میشود؛ از دستبند زنجیری ساده گرفته تا انواع دستبند سنگی، مهرهای، بافت، چرمی و … برای تعیین جنس دستبند باید به سبک زندگی و تیپ و لباسهای خود توجه کنید. اگر تیپ کلاسیک و کاملا مردانه دارید، دستبندهای بافت برای شما مناسب نیست. چرا؟ چون اغلب این دستبندها رنگارنگ هستند و برای تیپهای هنری، هیپی و تیپهای اسپرت طراحی شدهاند و با کتوشلوار چندان سنخیتی ندارند. برای تیپ کلاسیک بهتر است زیورآلات هم کلاسیک باشد. مثلا یک دستبند طلا ساده همچون دستبند طلا تیام یا دستبند طلا منظومه یا گالری پرسته میتواند انتخاب هوشمندانهای باشد.
خرید دستبند طلا مردانه بر اساس رنگ پوست
به صورت کلی، رنگ پوست به دو دستهی سرد (با تهمایهی صورتی، قرمز و آبی) و گرم (با تهمایهی زرد، هلویی و طلایی) تقسیم میشود.
اگر رنگ پوستتان سرد است، برای خرید دستبند طلا سراغ طلای سفید، نقره، استیل، پلاتین و زیورآلات سفید و روشن بروید.
اما اگر پوستی با تناژ گرم دارید، باید سراغ دستبند طلا به رنگ زرد، نارنجی، عسلی و موارد مشابه باشید.
خرید دستبند مردانه بر اساس سایز مچ دست
یکی از اولین قدمها برای خرید دستبند مردانه، تعیین سایز مچ دست است. برای اندازهگیری مچ میتوانید از متر پارچهای یا روبان استفاده کنید. اصولا پهنترین قسمت مچ دست یا قسمت پایین استخوان مچ که در کنار کف دست قرار دارد را برای سایز دستبند اندازهگیری میکنند. این قسمت را با نخ یا متر اندازه بگیرید و عدد دقیق آن را یادداشت کنید. سپس ۱٫۳ سانتیمتر به عدد به دست آمده اضافه کنید تا دستبند طلا خیلی تنگ نباشد.
خرید دستبند طلا مردانه بر اساس سبک زندگی
طلاهای درشت و بزرگ و زیورآلاتی که جلب توجه میکنند برای افراد جسور مناسب است.
مدلهای ساده دستبند هم برای افرادی مناسب است که شخصیت آرام و محافظهکار دارند.
اگر خیلی اهل معاشرت نیستید سراغ طرحها و رنگهای عجیب و غریب نروید.
بیشتر بدانیم :
طلای 18 عیار چیست ؟
قیمت طلا چگونه محاسبه میشود ؟
کمپانی هیوندای کرهی جنوبی سه سال بعد از ایرانخودرو بنا نهاده شده است؛ اما این خودروساز کرهای هماکنون به سطح از توانایی در خودروسازی رسیده است که در نسل جدید سوناتا، از آخرین فناوریها و قابلیتهای لوکس بهره گرفته که نظیر آن در هیچیک از خودروهای سدان سایز متوسط با قیمتی زیر 30,000 دلار موجود نیست. هرچند نمیتوان محصولات این خودروساز کرهای را با محصولات کمپانیهای طراز اول جهان همچون پورشه، مرسدسبنز، کادیلاک و بیامدبلیو هم سطح دانست؛ اما پیشرفت این کمپانی قابل تحسین است.
بیشتر بدانیم : ترموستات هیوندای
نسل هفتم از هیوندای سوناتا پس از افشای تصاویری از آن، روز چهارشنبه در نمایشگاه بین المللی خودروی نیویورک رسماً معرفی شد. نسل جدید سوناتا از سیستم کروز کنترلهوشمند، صفحهی نمایش 8 اینچی و بسیاری از امکانات دیگر بهره میبرد که در نسل جدید هیوندای جنسیس نیز وجود دارد. از جملهی قابلیتهای جدید این خودرو بهرهگیری از CarPlay اپل است که امکان استفاده از تلفنهایهوشمند آیفون را در این خودرو تسهیل میکند.
سوناتا در تعاریف موجود جزو سدانهای سایز متوسط است که امکانات درونی تعبیه شده در آن قابل قیاس با هیچ یک از محصولات هم رده نیست. این خودرو را میتوان با قیمتی برابر 32,000 دلار با تمامی امکانات داخلی از آن خود کرد که در بازار جهانی و در مقایسه با سایر خودروها، بسیار معقول و با توجه به امکانات داخلی ارزان است.
از کجا قطعات هیوندای را بخرم ؟
شما می توانید برا خرید تمام قطعات هیوندای و کیا به فروشگاه اینترنتی لوازم یدکی خودرو استارپارتس مراجعه کنید و تنها با چند کلیک محصول مورد نظر خود را خریداری نمایید.
اسید لاکتیک موجود در مواد غذایی ممکن است به طور طبیعی یا به عنوان بخشی از فرایند تخمیر ایجاد شود یا از خوراکی هایی مانند ماست، ترشی و خیار شور به وجود بیاید. علاوه بر تخمیر، از اسید لاکتیک به عنوان نگهدارنده مواد شیمیایی غذایی برای طولانی کردن ماندگاری آن ها استفاده می شود. اسید لاکتیک در طی فرایند تخمیر بسیاری از غذاهای سالم از جمله ماست، کیمچی و میسو تولید می شود. همچنین به عنوان نگهدارنده مواد غذایی برای پنیر، زیتون و انواع دسر استفاده می شود.
دستگاه گوارش شما مملو از میلیون ها باکتری است که مواد مغذی لازم را برای بدن فراهم می کنند، آنها ویتامین K را ایجاد می کند، به هضم فیبرها و تقویت سلامت اعصاب و رشد روده شما کمک می کند. براساس مقاله ای در آوریل ۲۰۱۵ که در ژورنال بین المللی علوم مولکولی منتشر شده است، گرچه روده شما پر از باکتری های مفید زیادی است، اما همچنین منبع باکتری هایی است که ممکن است به سلامتی شما آسیب برساند و منجر به شرایطی مانند بیماری التهابی روده، چاقی و سرطان شود.
خوردن غذاهای تخمیر شده و حاوی اسید لاکتیک که به طور طبیعی سرشار از باکتری های سالم و پروبیوتیک است به سلامتی و بهبود وضعیت گوارشی شما کمک زیادی میکند. طبق آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا، اضافه کردن غذاهای غنی از پروبیوتیک به رژیم غذایی شما ممکن است سلامت ایمنی و مدیریت اختلالات دستگاه گوارش مانند سندرم روده تحریک پذیر را بهبود بخشد.
بیشتر بدانیم :
اسید لاکتیک موجود در مواد غذایی ممکن است به طور طبیعی یا به عنوان بخشی از فرایند تخمیر ایجاد شود یا از خوراکی هایی مانند ماست، ترشی و خیار شور به وجود بیاید. علاوه بر تخمیر، از اسید لاکتیک به عنوان نگهدارنده مواد شیمیایی غذایی برای طولانی کردن ماندگاری آن ها استفاده می شود. اسید لاکتیک در طی فرایند تخمیر بسیاری از غذاهای سالم از جمله ماست، کیمچی و میسو تولید می شود. همچنین به عنوان نگهدارنده مواد غذایی برای پنیر، زیتون و انواع دسر استفاده می شود.
دستگاه گوارش شما مملو از میلیون ها باکتری است که مواد مغذی لازم را برای بدن فراهم می کنند، آنها ویتامین K را ایجاد می کند، به هضم فیبرها و تقویت سلامت اعصاب و رشد روده شما کمک می کند. براساس مقاله ای در آوریل ۲۰۱۵ که در ژورنال بین المللی علوم مولکولی منتشر شده است، گرچه روده شما پر از باکتری های مفید زیادی است، اما همچنین منبع باکتری هایی است که ممکن است به سلامتی شما آسیب برساند و منجر به شرایطی مانند بیماری التهابی روده، چاقی و سرطان شود.
خوردن غذاهای تخمیر شده و حاوی اسید لاکتیک که به طور طبیعی سرشار از باکتری های سالم و پروبیوتیک است به سلامتی و بهبود وضعیت گوارشی شما کمک زیادی میکند. طبق آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا، اضافه کردن غذاهای غنی از پروبیوتیک به رژیم غذایی شما ممکن است سلامت ایمنی و مدیریت اختلالات دستگاه گوارش مانند سندرم روده تحریک پذیر را بهبود بخشد.
بیشتر بدانیم :