نوین سازان

ساخت و ساز

نوین سازان

ساخت و ساز

هنگام خرید طلا و جواهر به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

اگر به قصد خرید طلا و جواهر عازم بازار می شوید لازم است بدانید که خرید آن نیاز به دانستن نکاتی دارد که ما در این مقاله  به توضیح این اصول می پردازیم. 

1_ قبل از اینکه برای خرید طلا و جواهرات عازم شوید، از میزان عیار طلا اطلاعات کسب کنید و آگاه شوید که این عیار چه تاثیری در قیمت جواهر و دوام و سختی آن می گذارد. 

باید بدانید که طلای 24عیار طلای خام و با ارزشترین نوع طلا است. در اصل طلا در فرم خام خود بسیار نرم است، بنابراین برای رسیدن به استحکام و سختی مطلوب با انوع فلزات از قبیل کربن، نقره، روی یا نیکل ترکیب می شود. حال باید بدانید که عیار طلا چیست و چگونه تعیین می شود. 

2_ قبل از خرید طلا و جواهر با نشانه های عیار که روی طلا هک شده است آشنا شوید. غالبا روی زیورآلات طلا نشانه هایی که بیانگر عیار طلای به کار رفته است هک می شود. این نشانه معمولا روی قسمتی از طلا هک می شود که جلوی چشم نباشد. همان طور که گفته شد در ایران چون طلا 18عیار می باشد، شما باید دنبال عبارت 18k روی جواهر خود باشید. k درواقع اول کلمه ی Karat یا همان عیار است.

3_ به وزن طلا و تاثیر آن روی قیمت توجه کنید. معمولا طلا براساس گرم خرید و فروش می شود که هرچه وزن آن بیشتر باشد طبیعتا از قیمت بالاتری برخوردار می شود. توجه داشته باشید برای استفاده ی روزمره باید طلای ضخیمتری و سنگین تری خریداری کنید تا مقاومت بیشتری داشته باشد، بنابراین باید هزینه ی بیشتری پرداخت کنید.

4_ قبل از خرید به رنگ طلایی که می خواهید خریداری کنید فکر کنید. مرسوم ترین رنگ طلا و جواهرات همان رنگ طلایی است. اما در بازار، جواهرات با پایه ی طلای سفید و رزگلد نیز وجود دارد. اما می توانید طلاهایی به رنگ قهوه ای، سبز و آبی نیز پیدا کنید که با تکنیکهای خاص آبکاری و طلاسازی به این رنگها در آمده اند.

5_ از طلا فروش حتما درباره ی شرایط بازگرداندن طلا سوال کرده و شناسنامه ی جواهر را درخواست کنید. شرایط بازگرداندن طلا برای شما به عنوان مشتری بسیار مهم است،اینکه هنگام فروش جواهر چقدر ضرر یا سود می کنید. به علاوه شناسنامه ی جواهر به شما این اطمینان را می دهد که جواهری با اصالت را خریداری کرده اید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خرید طلا می توانید به سایت طلافروشی آنلاین کیش طلا مراجعه کنید.

 

همه چیز در مورد سیستم تصفیه استخر

با افزایش سطح آگاهی و همچنین رفاه جوامع و علی الخصوص کاربران مجموعه های آبی تمایل به استفاده از سیستم تصفیه گرمایش و ضدعفونی آب استخر بیشتر شده است . به طور کلی تجهیزات استخر شامل تجهیزات ضدعفونی استخر، تجهیزات گرمایش و تجهیزات تصفیه استخر می باشد.

سیستم تصفیه استخر که شامل فیلتر تصفیه و پمپ تصفیه استخر می باشد.

از فیلتر به عنوان کلیه و از پمپ به عنوان قلب استخر در سیستم تصفیه استخر یاد می شود زیرا پمپ با به گردش در آوردن آب استخر یا جکوزی و عبور از لوله کشی استخر سیستم و با گذراندن آب از داخل فیلتر که نقش کلیه را بازی می کند آب استخر یا جکوزی را تصفیه می نماید

به طور کلی استخرها از حیث نحوه تخلیه سطحی آب به دو نوع اسکیمری و سر ریز تقسیم می شود که این عمل تخلیه سطحی آب جهت تصفیه آلاینده های سطحی آب توسط اسکیمر استخری و گریل استخری انجام می شود.

اسکیمر استخر در دیواره بالای استخر و معمولا در عرض آن قرار می گیرد و در اثر فشار نازل های ورودی آب استخر در روبروی اسکیمر تعبیه می شود.آلاینده های سطحی آب را جمع آوری و وارد سیستم تصفیه آب می کند.

گریل یا همان شبکه های جمع آوری سطحی دور استخر آب آلوده سطح استخر را که عمدتا از چربی مو حشرات و آب دهان شناگران تشکیل شده در اثر سرریز شدن آب استخر که ناشی از ورود آب از کف استخر می باشد.

انتخاب پمپ مناسب تصفیه به عنوان قلب سیستم تصفیه استخر یکی از مهمترین بخش های طراحی تاسیسات استخر می باشد که علاوه بر گردش در آوردن آب باید طوری طراحی شود که بتوان افت فشار ناشی از وجود سایر المان های موجود در مسیر لوله کشی استخر از خروج آب تا برگشت به کاسه استخر را جبران نماید.

از نظر جنس بدنه انتخاب پمپ با بدنه و پروانه چدنی یا برنجی بزرگترین اشتباه است!

جهت تصفیه آب استخر از سه نوع فیلتر دیاموته ,کارتریجی و شنی استفاده می کنند.

ولی بدلیل هزینه نگهدلری بالا افت فشار زیاد و دشوار ی کارکردن با فیلتر های کارتریجی و دیاتومه و همچنین بک واش سخت این فیلتر ها کمتر مورد استفاده قرار گرفته و بیشتر از فیلتر شنی استفاده می شود.

فیلتر شنی به دلیل افت فشار کمتر ،راحتی کاربرد، بک واش راحت و همچنین هزینه نگهداری پایین تر نسبت به سایر مدل فیلتر ها محبوبیت بیشتری پیدا کرده و به دلایل ذکر شده در فوق هم در استخر های عمومی و هم خصوصی به وفور استفاده می شود.

انتخاب نوع شن نیز درفیلتر شنی اهمیت فراوان دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ساخت، تعمیر و نگهداری استخر می توانید از کارشناسان تام استخر مشاوره بگیرید. 

کاربرد آب پنیر در تولید نوشابه :

با توجه به اینکه فکر تولید نوشابه از آب پنیر از دیرباز در کشور ما مطرح بوده است باید به این کاربرد آب پنیر با دقت بیشتری برخورد کنیم. چند تجربه در خصوص تولید دوغ و نوشابه ای مخلوط با انواع آب میوه جات که بر اساس pH مخلوط در شرایط مختلفی فرآیند شده اند به عمل آمده است.

تاریخچه مصرف آب پنیر به عنوان نوشابه :

آب پنیر از دیرباز به عنوان نوشابه مطرح بوده و اولین بار در یونان باستان مورد استفاده قرار گرفته است. اطباء دنیای قدیم از این ماده برای معالجه برخی بیماری ها استفاده می کرده اند.

در قرن نوزدهم از مصرف مقادیر زیاد آب پنیر برای درمان کم خونی، سل، ورم مفاصل و ناراحتی های گوارشی استفاده می کردند گرچه اکنون مشخص است که آب پنیر قادر به حل معضلات این همه بیماری نیست. مشکل مصرف آب پنیر به عنوان نوشابه عطر نامطلوب آن است.

به طور کلی انواع نوشابه های تولید شده از آب پنیر را می توان در چهار گروه عمده طبقه بندی نمود:

الف – نوشیدنی های تهیه شده از آب پنیر کامل ، که می تواند حاوی میوه یا آب میوه و یا مواد طعم و عطردار باشد.

ب – نوشابه های حاصل از آب پنیر فاقد پروتئین که به نوبه خود ممکن است تخمیری یا غیر تخمیری باشند

ج – نوشیدنی های الکلی

د- نوشابه های پروتئینی

در آزمون چشایی بیشترین امتیاز نصیب مخلوط زیر شده است :

آب پنیر بوگیری شده، آب گریپ فروت و هلو. از نظر ارزش طعمی مخلوط ۳۳ درصد آب پنیر و طعم پرتقال از نوشابه های با همین طعم و بدون آب پنیر امتیاز بیشتری کسب کرد.

گزارش شده که این مخلوط خیلی دیر دوفازه می گردد. آب پنیر با عطر الو نیز تهیه شده است، از اسید سیتریک برای تثبیت ۸ / ۳=pH استفاده شده و استریلیزاسیون در ۱۰۰C به مدت ۳۰ min انجام شده است.

توجه :

اخیرا نوشابه هایی به نام نوشابه های غنی شده با پروتئین به بازار عرضه شده اند. پروتئین مورد استفاده آلبومینها و گلوبولینها است که تحت شرایط معینی در خط تولید به مخلوط بر پایه آب پنیر اضافه میشود.

مخلوط آب پنیر و سویا نیز منبع دیگری از این گروه محسوب می شود. پروتئینهای آب پنیر و سویا به خوبی یکدیگر را تکمیل می کنند. به خصوص لیزین آب پنیر این نقص را در پروتئین سویا از بین می برد.

در ایالات متحده آمریکا مهمترین نوشیدنی های آب پنیری را انواع طعم دار تشکیل می دهند. در ترکیب این محصولات همواره از شکلات یا پودر کاکائو همراه با سوکرالوز و یا گلوکز ذرت و پایدارکننده استفاده می شود.

انواع مختلف عایق کاری استخر

عایق کاری حرارتی استخر

عایق‌کاری نامناسب استخر از یک طرف موجب از دست رفتن گرمای استخر و متعاقباً افزایش هزینه‌های مرتبط  تاسیسات استخر و از طرفی هم به ویژه در مناطق گرم که کاربرد استخر بسیار گسترده است، موجب هدر رفت شدن آب استخر خواهد شد که این مورد هم هزینه‌هایی در بر خواهد داشت.

عایق‌کاری حرارتی شامل عایق‌کاری دیواره‌ها و استفاده از پوشش برای سطح استخر می‌شود. استفاده از پوشش برای سطح استخر در استخرهای روباز کاربرد دارد. این پوشش بسته به شرایط استخر شما و به ویژه شرایط آب و هوایی می‌تواند جنس‌های مختلفی داشته باشد ولی پوشش‌های پلی‌اتیلن برای انواع استخر و شرایط آب و هوایی مختلف بسیار مناسب هستند و علاوه بر عایق حرارتی بالا، اجازه نفوذپذیری اشعه ماوراءبنفش به داخل استخر را نمی‌دهند.

عایق رطوبتی استخر

عایق رطوبتی استخر نسبت به عایق حرارتی از اهمیت بیشتری برخوردار است و جنبه‌های مختلفی از کار را در برمی‌گیرد. شناخت و درک ساختار فیزیکی استخر و متعاقباً انتخاب روش و مواد عایق‌کاری مناسب از اصول مهم ساخت استخر است. عایق رطوبتی را می‌توان در هر مرحله از ساخت استخر به کار است.

عایق‌کاری رطوبتی استخر به خصوص در استخرهای با کاربرد کشاورزی و صنعتی با روش سنتی و با استفاده از قیر گونی و ایزوگام صورت می‌گیرد. در استفاده از قیر گونی برای  سعی می‌شود که از دو یا سه لایه استفاده شود. ایزوگام را نیز بیشتر در محیط‌هایی به کار می‌گیرند که آب جاری شدت کمی داشته باشد. در استخر به دلیل وجود پدیده‌ای به نام فشار هیدرو استاتیکی احتمال کنده شدن و جدا شدن ایزوگام بالا است.

در هر صورت عایق‌کاری رطوبتی استخر به روش اصولی و مهندسی شده از شروع ساخت استخر تا اتمام ساخت آن را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد.

·         لاشه ریزی کف استخر

·         پر کردن فضای خالی لاشه ریزی

·         استفاده از فوم پلی استایرن اکسترود شده در اجرای عایق کاری استخر

·         استفاده از پودر آب‌بند و چسب بتن

·         استفاده از مواد پلیمری

·         استفاده از واتر استاپ در اجرای عایق کاری استخر

·         استفاده از مواد آب‌بندی بندکشی کاشی استخر

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ساخت استخر و تجهیزات آن ( پمپ تصفیه استخر ، فیلتر استخر و....) میتوانید از کارشناسان تام استخر مشاوره بگیرید

شکلات و آب نبات :

 انسان از دیرباز در مراسم، اعیاد و جشن ها از فراورده های قنادی و شیرینی ها استفاده می نموده است.به طوری که باستان شناسان با آنالیز ظروف غذای انسان هایی که ۲۶۰۰ سال قبل زندگی می کردند به این نتیجه رسیدند که انسانها از آن تاریخ شکلات و آب نبات مصرف می نمودند.

مردم مکزیک از کاکائو نوشابه ای درست میکردند که مورد علاقه آزتکها یا سلاطین و اشراف مکزیک در آمریکای مرکزی بود.

ایرانیان نیز با توجه به روحیهٔ مهمان دوستی از دوره های باستان در تولید انواع شیرینی و آب نبات تبحر داشته اند.

انواع مختلفی از محصولات قندی به اسامی آب نبات ، تافی، فوندانت، انواع ژله و شکلات تهیه می شوند که معمولاً در ترکیب آنها یک یا چند یک از مواد افزودنی ها و مواد شیمیایی گرید خوراکی زیر یافت میشود:

شکر ، گلوکز ، چربی های خوراکی ، پودر و کره کاکائو ، پودر قهوه ، ژلاتین ، عسل، شیرخشک ، طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی ، اسیدهای آلی و اسانس های مجاز.

ساده ترین نوع این محصولات آب نبات می باشد که فقط حاوی ساکاروز (تقریباً ۹۹ درصد)، اسیدهای آلی، اسانس ها و رنگهای مختلف خوراکی میباشد.

رطوبت آب نبات فوق العاده کم و تقریباً خشک است. تافی ها به صورت تافی ساده، تافی شیری که حاوی شیر است، تافی مرکب که حاوی قهوه یا کاکائو است و تافی کره ای که چربی مورد استفاده آن کره است، در بازار موجود میباشند.

انواع پودر ژله حاوی ژلاتین به مقدار ۱۵ درصد، ساکاروز ۸۵ درصد، اسید سیتریک و اسید تارتاریک ، مواد معطرکننده و رنگ های مصنوعی می باشند.

شکلات :

عبارت از پخش ذرات کاملاً جدا از هم پودر کاکائو ، شکر و در بعضی موارد عصارهٔ شیر در کاکائو می باشد از طعم دهنده هایی نظیر وانیلین، قهوه، دارچین، و غیره در ترکیب آن نیز استفاده می گردد.

امروزه با افزایش سطح بهداشت و سلامت جامعه و آگاهی های تغذیه ای، میزان تقاضا برای محصولات کم کالری و فراورده های با قند کاهش یافته رو به افزایش است.

در حال حاضر فراورده هایی از قبیل نوشابه، مربا و شکلات بدون قند در دسترسی می باشند.

این محصولات به وسیلهٔ قندهای مصنوعی مانندآسپارتام و آسه سولفام پتاسیم و قندهای رژیمی مانند سوربیتول و مالتیتول تولید می گردند