نوین سازان

ساخت و ساز

نوین سازان

ساخت و ساز

نگهداری استخر در زمستان و چگونگی انجام آن به شیوه‌های مختلف

به پاکسازی استخر خود بپردازیم 

برای نگهداری استخر در زمستان لازم است در بازه‌های زمانی مختلف کف و جداره‌های استخر را به خوبی تمیز کرده و آب موجود در فضای داخلی استخر را به طور کامل تخلیه کنیم تا آبی در داخل آن باقی نماند. برای این کار می‌توانیم از برس های مخصوص استفاده کنیم و از فرچه‌های دستی جهت پاکسازی کامل شیارها و فرورفتگی های مختلف بهره بگیریم.

برای نگهداری استخر در زمستان باید به پاکسازی فیلتر استخر خود بپردازیم

قبل از هر چیز باید بگوییم که برای شستن فیلترها، احتیاط الزامی است؛ اگر قصد شستشوی فیلترها را در زمستان داریم و می‌خواهیم آن ها را به وسیله اسید شستشو دهیم و بعد تا زمان فرا رسیدن دوره بعدی استفاده از استخر، از این فیلترها استفاده نکنیم، باید بدانیم که اسید ممکن است سبب انسداد یا وارد آمدن آسیب به کانال‌های موجود در فیلتر شوند.

برای شستشوی فیلترهای استخر، ابتدا باید پمپ تصفیه استخر را آماده کنیم تا یک دور کامل به فعالیت بپردازد، هر دور چرخش آب استخر به وسیله پمپ، ممکن است به زمانی حدود ۷ تا ۸ ساعت نیاز داشته باشد.

بعد از آن که فیلتر استخر را شستشو دادیم، درب مخزن فیلتر و همچنین سوپاپ دریافت هوا را باز می‌کنیم تا تمام مقدار آب موجود در فیلتر از آن خارج شود.

برای نگهداری استخر در زمستان باید به جا به جایی تجهیزات استخر بپردازیم

لازم است کلیه تجهیزات استخر و شنا از قبیل نردبان‌ها، سکوهای شیرجه، تویوب‌ها و شناورها و حتی وسیله‌های بازی و سرگرمی را از محیط استخر دور کرده و آن‌ها را در مکان مناسبی قرار دهیم تا سرمای هوا به آن‌ها آسیب نزند و در کارایی آن‌ها اختلالی رخ ندهد.

به غیر فعال نمودن تجهیزات موجود در استخر بپردازیم

باید تک تک تاسیسات استخر  که به واسطه استفاده از جریان برق به فعالیت می‌پردازند، خاموش شوند تا در زمان عدم استفاده از استخر و عدم نظارت بر کارایی آن‌ها، مشکلی پدید نیاید

برای نگهداری استخر در زمستان باید به پوشش دادن سطح استخر خود بپردازیم

پوشاندن سطح استخر باید به طور کامل و صحیح انجام شود و تمام سطح استخر را در بر بگیرد.

پوشش دادن سطح استخر را می‌توانیم با استفاده از کاورها یا صفحات نازک پلاستیکی صورت دهیم که نفوذ ناپدیر هستند و مانع ورود آب می‌شوند. همچنین مقاومت آن‌ها نیز در مقابل انواع تغییرات آب و هوایی و تاثیرات مستقیم مواد شیمیایی مخلوط شده در آب استخر، بالا است

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ساخت و نگهداری استخر فایبرگلاس و بتن می توانید از کارشناسان تام استخر مشاوره بگیرید.


آنزیمهای لخته کننده شیر :

منابع آنزیمهای پروتئاز لخته کننده شیر ممکن است حیوانی، گیاهی و میکروبی باشند که به طرق مختلفی از نظر خلوص و خواص لخته کنندگی و یا پس از آن متفاوت خواهند بود.

تا دهه ۱۹۶۲ میلادی از آنزیم حیوانی رنین و پپسینی که از شیردان گوساله جوان و شیرخوار استخراج می گردند استفاده می شده است ولی در دهه ۱۹۷۰ با توجه به کمبود این آنزیم در صنایع پررشد پنیرسازی با توجه به تحقیقات انجام شده از آنزیم های میکروبی و گیاهی هم در صنایع پنیر سازی دنیا جهت لخته کننده شیر استفاده شد.

باکتری های زیر دارای آنزیمهای پروتئولیتیک هستند که در لخته کردن پروتئین های شیر مؤثراند: 

سودوموناس لیکوئی فشین، باسیلوس سرئوس، باسیلوس پلی میکسا ، باسیلوس مزنتریکوس ، باسیلوس کواگولانس ، باسیلوس سابتیلیس ، میکروکوکوس کازئولیتیکوس باسیل سرئوس به شدت کازئین را تجزیه می کنند.

قارچ های زیر آنزیم های پروتئازی را ترشح می کنند که در پنیرسازی خیلی مشهور می باشند: اندونیا پارازیتیکا، موکور پوسیلوسه ، موتور میهی دو قارچ آخری دارای آنزیمهای پروتئلیتیک شبیه رنت می باشند.

آنزیمهای پروتئاز حیوانی معمولا از معده خوک و گاو به ویژه شیردان گوساله بدست می آید و آنزیم پروتئاز حیوانی از گاو به خوبی در کشورهای مسلمان مورد استفاده قرار می گیرد و به مراتب دارای کیفیت بهتری است.

هر چه سن گوساله بالاتر رود درصد رنین که به آن کیموزین هم گفته میشود کمتر و به جای آن پپسین بیشتر می گردد

گوساله ۳ تا ۴ روزه هنوز شیرخوار می باشد دارای آنزیم رنین بیشتر و فعالیت لخته کنندگی بسیار قوی دارد.

در حالی که در سنین بالاتر میزان رنین کمتر و پپسین بیشتری خواهد داشت و قدرت لخته کردن پپسین بیشتر می گردد ولی کیفیت رنین و کیموزین در ویژگیهای لخته و حسی پنیر بدست آمده بیشتر حائز اهمیت است.

در هر حال رنت بدست آمده یعنی مخلوط رنین و پپسین را معمولا در نمک طعام، بنزوات سدیم، بوریک اسید و پروپیلن گلیکول نگهداری می کنند که اگر مایع باشد در یخچال بایستی نگهداری نمود.

توجه :

خمیر رنت را می توان با خرد کردن و کوبیدن شیردان حیوان بدست آورد که در ایتالیا برای چندین نوع ساخت پنیر استفاده می شود. پودر رنت را با اسیدی کردن و رسوب دادن رنت بدست می آورند حتی با اضافه کردن مقداری ژلاتین رنین را بهتر می توان رسوب داد.

با توجه به آنزیم های فوق، شیر پاستوریزه را پس از افزودن استارترهای باکتری لاکتیک بدان تا افزایش ۲/ ۰ درصد اسید لاکتیک در شیر جدا کرده و سپس از محلول آماده شده آنزیم رنت در ۳۲ تا ۳۵ درجه سانتی گراد به شیر اضافه کرده تا پس از ۳۰ دقیقه لخته شده و بتوانند مراحل بعدی را انجام دهند..

برای مطالعه بیشتر: شوینده های اسید لبنی با استفاده اسید فسفریک ، اسید سیتریک

چگونه برای خودمان و کسی که دوستش داریم یک پابند طلای شیک و مدرن بخریم؟

به دلیل اینکه پابندها جزء طلاهای سبک دسته بندی میشوند و ظرافت خاصی دارند حین کادو و هدیه دادن یک گزینه بسیار عالی محسوب میشوند. برای همین شاید از چند سال پیش روند خرید پابندها به عنوان هدیه افزایش یافته است. اگر قصد خرید پابند طلا شیک و مدرن به عنوان هدیه را دارید میتوانید ادامه مقاله را بخوانید تا انتخاب و خرید بهتری داشته باشید.

مدل و استایل، مهمترین نکته در حین خرید پابند طلا شیک زنانه 

پابندها مدل ها و استایل های بسیار متنوع و گوناگونی دارد بنابراین انتخاب بر اساس مدل ها میتواند کمی دشوار باشد و سخت بتوان در نگاه اول پابند مورد علاقه و البته متناسب با مچ پا و استایل خود را خریداری کرد.  اولین نکته ای که باید حین خرید به آن توجه کنید این است که شما میخواهید پابند را با چه نوع کفشی ست کنید؟ اغلب چه نوع کفشی میپوشید؟ کتانی، رسمی، پاشنه بلند یا صندل؟ بیشتر کدام را ترجیح میدهید. شما باید ابتدا بر اساس مدل کفشهایتان انتخاب کنید.

اگر معمولا کفشها کتانی میپوشید بهتر است که پابند شما به  این صورت باشد: بهتر است که آویز یا منگوله نداشته باشد و اگر بتوانید پابندی بافت دار انتخاب کنید بهتر است. ترکیب بافت و طلا میتواند فوق العاده باشد.

اگر میخواهید برای لباس و کفش مهمانی یا لباس شب پابند بخرید: خرید شما به این صورت باشد که از فلزات درخشانی مثل طلا استفاده کنید تا زیبایی و خیره کنندگی شما را افزایش دهند. خرید پابند طلا برای مهمانی های رسمی بسیار توصیه شده است.

و در نهایت اگر میخواهید برای کسی به عنوان کادو پابند طلا بدهید حتما به مدل کفش ها و لباس هایی که بیشتر اوقات میپوشد توجه کنید تا بر اساس آن انتخاب و خرید طلا بهتری داشته باشید.

از کجا پابند طلا شیک و مدرن بخرم؟

شرکت کیش طلا برای آسایش حال مراجعان و مشتریان خود اقدام به فروش محصولاتش( سرویس طلا، انگشتر طلا ، گردنبند طلا و....)  از طریق فروشگاه اینترنتی کرده  است که در آن انواع مصنوعات و جواهرات طلایی را به فروش میرساند. ما افتخار این را داریم که نسبت به رقبا و سایر مراکز عرضه طلا، محصولات باکیفیت و با کمترین اجرت ممکن را به فروش برسانیم. چنانچه قصد خرید پابند طلا و یا هر کدام از محصولات طلا و جواهر را دارید میتوانید از طریق وبسایت ما به راحتی یک کلیک ساده اینکار را انجام دهید. برای مشاهده مجوزهای رسمی طلا فروشی آنلاین کیش طلا میتوانید به صفحه اول مراجعه کنید. و برای تماس با ما میتوانید به این صفحه مراجعه کنید.

فعالیت های لازم در بازرسی های هفتگی استخر

برای نگهداری استخر:

 - بصورت منظم، هفته ای دو تا سه بار pH و کلر استخر را چک کنید.

 - سبد اسکیمر و صافی پمپ را تخلیه و تمیز کنید.

 - هفته ای دو تا سه بار، دیواره ها و کف استخر را بوسیله برس استخر تمیز کرده و سپس با استفاده از جاروی استخر، آنرا را تمیز کنید. حتی اگر از جاری روباتیک استفاده می کنید، توصیه می شود که پیش از آن با برس، دیواره و کف استخر را تمیز کنید تا آلودگی های چسبیده به این سطوح، از آنها جدا شوند.

 - توسط برگ گیر استخر، اجسام بزرگ قرار گرفته در کف استخر را از آن خارج کنید.

 - کلر یا سایر مواد شیمیایی ضدعفونی کننده را مطابق دستورالعمل شرکت سازنده برای تصفیه استخر به آب استخر اضافه کنید.

 - سطح آب استخر از میزانی که مورد نیاز برای عملکرد مناسب پمپ است، کمتر نباشد. برای این منظور، سطح آب باید بالاتر از نصف ارتفاع دهانه اسکیمر باشد.

 - میزان مواد ضدعفونی کننده موجود در آب استخر را اندازه گیری و تنظیم نمائید.

- شفافیت، رنگ و آلودگی های ظاهری آب را بصورت چشمی کنترل کنیم.

 - برگ ها و اجسام معلق روی سطح آب را بردارید.

 - میزان pH آب استخر را اندازه گیری و با استفاده از مواد شیمیایی تنظیم کننده pH مقدار آنرا به بازه مجاز بازگردانید.

     * میزان pH مناسب استخر، بین 7.4 تا 7.6 است. در صورت کم و یا زیاد بودن PH، از مواد افزایش دهنده و یا کاهش دهنده PH مطابق دستورالعمل شرکت سازنده استفاده کنید.

     * تنظیم pH را در هفته، بیش از یکبار انجام ندهید.

 - میزان کلر آب استخر را اندازه گیری و تنظیم نمائید.

     * میزان کلر باقیمانده در آب استخر  می بایست بین 1 تا 3 ppm باشد.

 - میزان قلیائیت آب استخر را به وسیله تست کیت قلیائیت اندازه گیری و تنظیم نمائید.

 - دیواره استخر را در محل تلاقی با خط سطح آب، تمیز کنید.

 - مقداری ماده ضد جلبک برای پیشگیری از بوجود آمدن جلبک و خزه بر اساس دستورالعمل شرکت سازنده اضافه کنید.

 - تقریباً هر دو هفته یکبار، بر اساس دستورالعمل شرکت سازنده کلر مورد استفاده، "شوک ضدعفونی" به تجهیزات استخر وارد کنید. این کار باعث تمیز شدن آب استخر و از بین رفتن تمامی آلودگی های تشکیل شده در آب استخر می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ساخت و نگهداری تاسیسات استخرهای بتنی، استخر فایبر گلاس و.... می توانید از کارشناسان تام استخر مشاوره بگیرید

طرز تولید بستنی و انواع آن :

بستنی یکی از فرآورده های لبنی است تولید بستنی پس از پاستوریزه و انجماد مخلوطی از شیر یا شیرخشک ، مواد شیرین کننده ، خامه ، مواد تعلیق کننده و عطر و طعم های مختلف بسته به ذوق و سلیقه مردم به دست می آید.

پس از هموژنیزه و پاستوریزه کردن مخلوط بستنی ، آن را در یخ زن های مخصوصی همزمان با به هم زدن یکنواخت و شدید و لذا آمیختن مقداری هوا در بافت آن یخ می زنند.

بستنی در مراحل اولیه یخ زدن دارای بافتی نرم و قابل بسته بندی هست و بدین جهت به راحتی می توان به بسته های مختلف وارد کرده و برای سفت شدن و انجماد نهایی به سردخانه های زیر صفر منتقل نمود.

توجه :

در بعضی کشورها اضافه کردن تخم مرغ یا پودر آن به شیر و بستنی مرسوم می باشد. در برخی دیگر این نوع محصول جزء بستنی دسته بندی نمی گردد.

به هر حال در انواع مخلوط بستنی ممکن است از میوه یا اسانس میوه و یا مواد دیگر مانند آجیل به عنوان عطر و طعم و یا مزه بهتر استفاده نمود.

از مواد شیرین کننده می توان شکر ، گلوکز، سوربیتول، سوکرالوز و آسپارتام یا شربت شکر ذرت برای مزه شیرین را نام برد. از عوامل مؤثر در بافت یک بستنی مقدار کل ماده جامد آن می باشد.

به طور کلی مخلوط یک بستنی ایده آل ۳۸ درصد ماده جامد در بردارد.

حد کمینه و بیشینه اجزاء بدان معنی نیست که یک بستنی حدود ۳۰ درصد و دیگری ۴۳ درصد ماده جامد داشته باشد بلکه بهترین درصد کل ماده جامد برای بستنی بین ۳۶ تا ۴۳ با حدود ۸۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش حجم است.

از نظر ساختمان فیزیکی و مواد شیمیایی بستنی را چنین تعریف می کنند که عبارت از یک سیستم با فازهای مایع، جامد و یا هر دو بوده که حباب های هوا در آن پراکنده و پخش هستند.

به عبارت دیگر بستنی یک بافت کف دار یخ زده است که اطراف حباب های هوای این کف ذرات جامد دیگر از قبیل کریستال های بسیار کوچک یخ، ذرات چربی، پروتئین و لاکتوز و غیره به صورت یک فاز دائمی و با ثبات جامد قرار دارند.