نوین سازان

ساخت و ساز

نوین سازان

ساخت و ساز

چگونه از خم شدن و شکستن انگشتر طلا جلوگیری کنیم

همیشه وقتی یک انگشتر طلا جدید خریداری می‌کنید کاملا گرد و دایره‌ای است. اما ممکن است مدتی بعد از استفاده متوجه شوید که انگشتر شما شکل اصلی خود را از دست داده و کمی خم شده است. البته این اتفاق برای همه‌ی انگشترها روی نمی‌دهد اما برخی از آنها به این مشکل دچار می‌شوند.

چرا انگشتر طلا خم می‌شود؟ 

یکی از دلایل اصلی خم شدن انگشتر طلا فشار فیزیکی است که به آن وارد می‌شود. یعنی وقتی انگشتر در دستان شماست، با آن کارهای سنگین انجام می‌دهید و این امر می‌توانند موجب خم شدن حلقه شود.

هر چه انگشتر ظریف‌تر و نازک‌تر باشد، احتمال خم شدن ان بیشتر است.

انگشتری که خم شده را چگونه می‌توان تعمیر کرد؟

اگر انگشتر طلا سنگ و نگین نداشته باشد خیلی راحت صاف می‌شود و به حالت اولیه باز می‌گردد. متخصصان ساخت و تعمیر طلا و جواهر از یک میله مخصوص به نام mandrel برای صاف کردن انگشتر استفاده می‌کنند. این میله به انگشتر فشار می‌آورد تا به حالت دایره‌ای اولیه‌ی خود بازگردد.

تغمیر انگشتر طلا که نگین و سنگ قیمتی دارد، کمی سخت است. به این خاطر که تعمیرکار باید مراقب باشد در طول روند گرد کردن انگشتر به نگین و پایه آن آسیبی وارد نشود و پایه نگین کج یا شل نشود.

از همه سخت‌تر صاف کردن انگشترهایی است که سرتاسر آنها با نگین پرشده است: یعنی رینگ‌هایی که دور تا دورشان سنگ دارند. صاف کردن این حلقه‌ها این خطر را دارد که نگین‌های روی آن بشکنند یا بیفتند.

چگونه از خم شدن انگشتر جلوگیری کنیم؟

ساده‌ترین و موثرین روش برای پیشگیری از خم شدن انگشتر طلا این است که هنگام انجام کارهای سخت و فیزیکی آن را از دست خارج کنید.

به طور کلی، اگر انگشتر را فقط برای مناسبت‌ها و مراسم و مهمانی‌ها استفاده کنید، عمر طولانی‌تری خواهد داشت و درخشش و زیبایی خود را برای زمان بیشتری حفظ خواهد کرد.

به ویژه وقتی انگشتری از جنس طلا و نقره خریداری می‌کنید خیلی مراقب باشید که فشاری روی آن وارد نشود.

در آخر هم یادآوری کنیم که همه‌ی انگشترها به مرور زمان ساییده و خورده می‌شوند و در نهایت به تعمیر شدن نیاز خواهند داشت.

شما می توانید برای اطلا از قیمت طلا و هم چنین خرید طلا کم اجرت به سایت طلا فروشی اینترنتی کیش طلا مراجعه کنید و تنها با چند کلیک محصول مورد نظر خود را خریداری کنید.

تکنولوژی شکلات سازی :

شکلات یکی از پرمصرف ترین مواد خوردنی جهان است. کافی است در نظر آوریم که در اروپا سالانه میلیاردها دلار شکلات و شکلات سازی مصرف می شود.

اروپایی ها به طورمتوسط سالانه ۹ کیلو شکلات می خورند، این رقم در آمریکا به بیش از ۲ میلیون تن در سال میرسد.

شکلات در واقع نوعی سیستم کلوییدی است که در آن فاز مایع را کره کاکائو و فاز پراکنده را ذرات پودر کاکائو و شکر تشکیل می دهند.

شکلات به دلیل داشتن سه ماده کافئین ، تئوبرومین و فنیل اتیل آمین محرک ملایم بوده و موجب احساس شعف و آرامش بخشی می گردد.

این ماده لذیذ نه تنها یکی از اجزای اصلی مورد استفاده در قنادی و شکلات سازی است، بلکه طعم لذت بخش ان باعث شده که در شیرینی سازی، بستنی سازی و شکلات سازی و سایر فراورده های غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

شکلات را به اشکال مختلف از قبیل آشامیدنی، شربت، طعم دهنده، پوششی یا شیرینی مورد استفاده قرار می دهند.

میکروبیولوژی آبنبات و شکلات :

با توجه به رطوبت کم این محصولات چنانچه آنها را به طور صحیحی تولید، فرایند و نگهداری نماییم، بندرت دچار فساد میکروبی خواهند شد.

قند حاصل از چغندر قند و نیشکر حاوی انواع میکروارگانیسم هاست و مهمترین باکتری های عامل فساد در آنها عبارتند از باسیلوس و کلستریدیوم.

در صورت نگهداری مواد قندی در محیط های با رطوبت زیاد، بعضی از این میکروارگانیسم ها در سطح خارجی آنها رشد خواهند کرد.

البته، رشد مناسب در این شرایط منوط به حضور سایر مواد مغذی (بجز کربوهیدراتها) است.

تورولا و گونه های اسموفیل ساکارومایسس (سابقاً به نام زیگوساکارومایسس معروف بوده است) از مواد قندی با رطوبت بالا ایزوله شده اند.

این ارگانیسم ها موجب اینورت شدن قند می شوند. لوکونستک مزانتریودس یکی از باکتری های مشکل آفرین در صنعت قند می باشد، چرا که پس از هیدرولیز مواد قندی، پلیمری از گلوکز، به نام دکستران را تولید می نماید.

این پلیمر لزج و چسبناک، گاه سبب انسداد خطوط و لوله های عبوردهنده محلول های ساکاروز می شود.

بافت شکلات های کرمدار ، تحت تأثیر گونه های مختلف کلستریدیوم، بویژه کلستریدیوم اسپوروجنسی از هم پاشیده می شود.

این ارگانیسم ها غالباً از طریق افزودنی هایی چون شکر، نشاسته و غیرهبه محصول راه می یابند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر مواد شیمیایی و غذایی مثل شیرین کننده های مصنوعی (آسپارتام، سوکرالوز ، سوربیتول) ، کربنات ها( کربنات پتاسیم و..) سولفات ها ( سولفات مس و...)و... می توانید به سایت جهان شیمی مراجعه کنید.

چند ترفند جالب طلا و جواهرات از زبان کارشناسان

احتمالا بیشتر دوست دارید در مورد طراحان بزرگ و مشهور صنعت طلا و جواهر مطلب بخوانید. یا شاید دوست دارید در مورد طرح‌های جدید و مد سال ۲۰۲۰ بیشتر بدانید.

۱- هر آنچه باید در مورد کد و مهر طلا بدانید 

کدی که روی زیورآلات طلا درج می‌شود به‌عنوان تاییدی بر اصالت کالاست. اما آیا واقعا لازم است که همه جواهرات کد داشته باشند؟

عموما عیار طلا روی زیورآلات و جواهرات از جنس طلا کد می‌شود.

عیار نشان‌دهنده میزان خلوص طلای مصرف شده در ساخت جواهری است که قصد خرید آن را دارید

از دیگر کدهایی که ممکن است روی طلا ببینید، درصد خلوص کالاست. یعنی به جای استفاده از عیار، از عدد کامل بدون حرف K انگلیسی استفاده می‌شود. به‌طور مثال، عدد ۷۵۰ نشان‌دهنده این است که ۷۵ درصد از جواهر موردنظر از فلز طلا تهیه شده است. یعنی یک طلای ۱۸ عیار است.

2-طلا و جواهرات خود را از نور و گرمای زیاد دور نگه دارید

همان‌‌طور که نور مستقیم آفتاب می‌تواند به پوست انسان آسیب برساند، نور و گرمای آن می‌تواند بر میزان دوام، استحکام و حتی رنگ سنگ‌های قیمتی تاثیر منفی بگذارد.

گرمای زیاد و تغییر دمای ناگهانی نیز می‌تواند موجب شکسته شدن برخی از جواهرات شود. به این خاطر که گرما رطوبت موجود در سنگ‌های قیمتی را تبخیر می‌کند و در نتیجه آنها نمی‌توانند زیبایی خود را به درستی حفظ کنند.

چگونه طلا و جواهرات خود را بفروشیم؟

حتما به فروشگاه‌های معتبر طلا و جواهر فروشی مراجعه کنید. اگر به همان مغازه که خرید کرده‌اید بروید که خیلی بهتر است. حتما قبل از فروش از چند مغازه مختلف قیمت بگیرید تا مطمئن شوید طلای خود را ارزان نمی‌فروشید. حتما از روی فاکتور خرید وزن و عیار طلای خود را چک کنید تا با اطلاعات کافی به مغازه بروید.

همچنین توجه داشته باشید که هنگام فروش طلا و جواهر، اجرت و همچنین درصد و مالیات که هنگام خرید طلا پرداخته بودید  از کار شما کسر خواهد شد. پس انتظار قیمت بالا نداشته باشید.

طلای دست دوم را از قفل آن تشخیص دهید

تشخیص طلای دست اول و دست دوم شاید تا حدودی سخت است. اما ساده‌ترین راه برای این که دست دوم بودن طلا را تشخیص دهید، نگاه انداختن به ظاهر طلا، مخصوصا به قفلی است که در آن به کار رفته. در طلای دست دوم، این قسمت‌ها در مقایسه با بخش‌های دیگر درخشش کمتری دارند و به دلیل اینکه زیاد از طلا استفاده شده، خش‌هایی در این قسمت دیده می‌شود.

در پایان اگر ضصد خرید طلای کم اجذت و یا طلای ارزان دارید می توانید به سایت طلافروشی آنلاین کیش طلا مراجعه کنید و تنها با چند کلیک محصول مورد نظر خورد را ( سوویس طلا ، زنجیر طلا ، انگشتر طلا و..) خریداری کنید.


طرز تهیه روغن :

تهیه روغن یا کره آب کرده در بسیاری از کشورها بخصوص آسیایی مرسوم بوده و هست.

در هندوستان از زمان بسیار قدیم از چربی شیر گاو و میش روغن تهیه می کرده اند و این روغن کره ای است که آب آن تماما تبخیر و در اثر حرارت ذرات جامد شیر غیر از چربی که از قبل در روغن بوده تیره تر شده و به مواد معطر تبدیل شده باشند.

برای تهیه روغن از کره ابتدا آن را به حرارت ۲۵ سانتی گراد رسانیده و پس از خرد کردن آن در دیگ دوجداره ای با هم زدن مداوم ذوب می کنند.

وقتی کره کاملا ذوب شد حدود ۵۰ درصد حجم کره آب داغ بدان اضافه می کنند و تا ۶۰ تا ۸۰ درجه سانتی گراد به حرارت دادن ادامه میدهند. سپس روغن را با سانتریفوژهای مخصوص از آب جدا می کنند.

در این حالت روغن نبایستی بیش از ۱ درصد آب، نمک و ذرات جامد شیر بی چربی داشته باشد.

در صورت دسترسی نداشتن به سانتریفوژ می توان روغن را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در همان حرارت نگه داشت تا مواد سنگین مثل آب، پروتئین و غیره در ته ظرف جمع شوند و روغن را از سطح جمع نمائیم، روغن فوق در یک سیستم بسته مانند اتوکلاو به حرارت ۱۰۵ تا ۱۱۰ درجه رسانده و ۶ تا ۸ دقیقه در این حرارت نگه می دارند.

پس از خروج روغن از اتوکلاو ، گاهی در دیگهای مخصوص حدود ۱ درصد اسید لاکتیک به آن اضافه میشود.

این را فیلتر کرده و تا ۳۰ درجه خنک می کنند و بدون تکان دادن و یا مخلوط کردن با هوا بسته بندی می نمایند.

بسته بندی ممکن است در قوطی های حلبی با درزبندی کامل انجام گیرد ولی قوطی های پلاستیکی هم به کار برده شده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر مواد شیمیایی  و غذایی مثل شیرین کننده های مصنوعی(آسپارتام و سوکرالوزو سوربیتول سولفات ها (سولفات مس و..) کربنات ها (کربنات پتاسیم)و.... می توانید به سایت جهان شیمی مراجعه کنید.

آیا کاهش وزن موجب تغییر سایز انگشتر می شود؟

کاهش یا افزایش وزن تدریجی اتفاق می افتد و اغلب حتی متوجه آن هم نمی شوید. گاهی از روی اندازه لباس می توان این تغییر را احساس کرد اما سوال اینجاست که ” آیا تغییر وزن موجب تغییر سایز انگشتر هم می شود؟”

دلایل تغییر سایز انگشتر 

عوامل مختلفی روی اندازه حلقه و انگشتری تاثیر می گذارند. انگشتان دست هم مانند بقیه مناطق بدن می تواند چربی را ذخیره کند. اگر چه این چربی به اندازه سایر اندام ها نیست ولی حتی با چشم هم دیده می شود. در هنگام کاهش وزن، این چربی از بین می رود و سایز انگشتر هم تغییر می کند. در بسیاری از افراد همراه با افزایش سن، وزن بدن کمتر می شود. انگشت های باریکتر، انگشترهای کوچکتری نیاز دارند و نمی توان از انگشترهای بزرگ قبلی استفاده کرد. فروشندگان طلا و جواهرات از ابزارهای خاصی برای تعیین سایز انگشتر طلا استفاده می کنند.

کوچک شدن اندازه انگشتر

تغییر سایز انگشتر به این معنی است که انگشتر قبلی برای دستتان بزرگ یا کوچک شده است. وقتی انگشتان باریک می شود حلقه و انگشتر به راحتی از دست خارج می شوند. موقع استحمام، شستن ظرف ها، نظافت و تمیزکاری، باغبانی یا کارهای دیگر، خطر گم شدن انگشترهای لق وجود دارد. اگر به تازگی وزن کم کرده اید شاید بهتر باشد تا تثبیت وزن از خرید انگشتر خوددرای کنید

اثرات کاهش وزن بر تغییر سایز انگشتر

کاهش وزن روی سایز همه اندام ها تاثیر می گذارد. وقتی وزن حدود ۱۰ کیلو کم می شود اندازه انگشتر تقریبا ۲ سایز کوچک تر می شود. به طور کلی قانون خاصی برای باریک شدن انگشتان در ازای هر کیلو وزن وجود ندارد. با توجه به تفاوت های فردی، نمی توان پیش بینی کرد که در صورت کاهش وزن چه مقدار قطر حلقه و انگشتر کم می شود .در برخی افراد این تفاوت چندان زیاد نیست ولی گاهی به وضوح انگشتر تغییر سایز می دهد. آنچه مسلم است در کاهش وزن زیاد حتما به لباس های کوچکتر و انگشتر جدید نیاز دارید

تغییر سایز انگشتر و راه حل استفاده از آن

آیا با کاهش وزن ، سایز انگشتر هم تغییر می کند؟ البته که همینطور است. در صورت شل شدن می توانید انگشتر مورد علاقه تان را مثل قبل استفاده کنید اما همیشه از یک حلقه به عنوان نگهدارنده انگشتری کمک بگیرید. برای نگهداشتن انگشتر شل در دست تنها چاره استفاده از یک انگشتر دیگر با سایز مناسب است. برخی از پشت حلقه ای ها همین نفش را دارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد داشنامه طلا و هم چنین خرید طلا کم اجرت می توانید به سایت طلا فروشی اینترنتی کیش طلا مراجعه کنید و تنها با چند کلیک قطعه طلا ( سرویس طلا، زنجیر طلا، گوشواره طلا و ...) مورد نظر خود را خریداری کنید.